"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האולטימטום של עופר ינאי לעמותת אוהדי הפועל ת"א - ביטול הבוררות או עזיבה מיידית

איש העסקים שהגיע אמש למשחק מול אליצור נתניה אמר למקורביו כי מבחינתו רק אם יבוטל פסק הדין של הבורר - החובה להפקיד את הערבות הכספית וזכות הווטו של העמותה, הוא יישאר במועדון

0השמעה
עופר ינאי , עודד קרני
עופר ינאי. צילום: עודד קרני

הפועל תל אביב גברה אמש (שבת) על אליצור נתניה בתוצאה 70:96 ושיפרה את מאזנה ל-1:9 במסגרת ליגת ווינר אולם על ההתמודדות האפילה הסערה החדשה שנגרמה כתוצאה מהמאבק הממושך בין עמותת אוהדי הפועל תל אביב לעופר ינאי והובילה את האחרון לרמוז על עזיבה אפשרית של הקבוצה.

הסיבה לקו השבר נעוצה בהחלטתו של הבורר שלא התקבלה בעין יפה על ידי ינאי. למרות שפסק הדין בהליך הבוררות בין נקבע כי הקבוצה תעבור לשחק באופן מיידי בהיכל מנורה מבטחים בעלי הקבוצה האדומים נפגע מפסק הדין שדרש ממנו כי במסגרת התחייבותו לשפץ את היכל שלמה יפקיד ערבות בנקאית או סכום מזומן בסך של 25 מיליון שקלים להבטחת התשלום לאדריכל והחזיר את זכות הווטו לידי העמותה החל מהעונה הבאה.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

ינאי שהגיע אמש למשחק אמר למקורביו כי מבחינתו רק אם יבוטל פסק הדין של הבורר - החובה להפקיד את הערבות הכספית וזכות הווטו של העמותה, הוא יישאר במועדון אך אם לא יתקיימו תנאיו הוא יעזוב את הקבוצה באופן מיידי. בשעות הלילה שלאחר ההתמודדות התקיימה פגישה בין נציגי הוועד המנהל של העמותה לנציגיו של עופר ינאי במטרה לנסות ולהגיע להסדר כאשר שני הצדדים קיבלו מאות הודעות לאורך היממה האחרונה מאוהדי הקבוצה שהפצירו בהם להגיע להסכמות.

במהלך היממה האחרונה מנסים אנשי הקבוצה ומקורבים לינאי ולאנשי העמותה בסיוע עורכי דין להגיע לפתרון שיהיה מוסכם על הצדדים בסוגית הווטו והתשלום. על אף הרוחות הסוערות גורמים המעורים בפרטים מאמנים כי ניתן יהיה להגיע להסדר שישאיר את ינאי במועדון. איש המפתח במגעים שנחשב גם לדמות מוערכת ומקובלת על שני הצדדים הוא חבר הכנסת והשר לשעבר יזהר שי שמנסה לגשר בין הצדדים והסכים להיות גם האיש שאצלו יופקד הסכום המדובר בחשבון נאמנות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על פי גורמים בהליכתו לבוררות האמין בעלי האדומים כי סעיף הווטו שעמד במרכזה של המחלוקת בין הצדדים יבוטל לאלתר באופן מיידי, דבר שלא קרה. הבורר שביקר בהחלטתו את התנהלות נציגי העמותה הותיר להם אל האפשרות לזכות הווטו והעביר אותה לעונה הבאה בכפוף לכינוס וועדת העמותה ואישור ההחלטה ברוב. הלכה למעשה יכולה העמותה לפי ראות עיניו של ינאי לקיים כינוס בקיץ הבא ולהחליט האם ברצונם לשוב להיכל קבוצת שלמה לאחר חצי שנה בלבד. בעלי האדומים חש כי בנסיבות אלו הוא עשוי לשוב בעוד כחצי שנה לנקודת ההתחלה ולמעשה ממשיכים לשים לו מקלות בגלגלים על אף השקעה כלכלית חסרת תקדים מבחינתו בקבוצה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר