בן שרף יעלה מחר (רביעי) למשחק קריטי במסגרת היורוקאפ, בו יתארח בבדאלונה במחזור ה-11 וינסה לעזור לקבוצתו לעלות למאזן 4:7, שיעזור להם מאוד במאבק על הכרטיס לשמינית הגמר.
משחקי הפועל תל אביב, הפועל ירושלים ואולם של בן שרף ביורוקאפ משודרים בלעדית ב"ישראל היום".
בינתיים, הוא ממשיך לעורר עניין בארצות הברית והיכולת שלו, הטובה והרעה, לא נעלמת מעיניי המומחים הגדולים. ג'ונתן גבעוני, מומחה הדראפט של ESPN, פרסם היום (שלישי) את דירוג 100 הכישרונות הגדולים לקראת הדראפט הקרוב והכניס את שרף ללוטרי.
הישראלי דורג במקום ה-14, עלייה של שני מקומות מהדירוג הקודם: "שרף ממשיך לשחק בתפקיד משמעותי באולם, שנמצאת במאזן 4:6 ביורוקאפ ובמקום הראשון בליגה הגרמנית, כשהוא בין המובילים במדד השימוש בו בשתי הליגות. חוש הקליעה, היכולת שלו לחוש את המשחק, יצירתיות במסירה וכוח מתפרץ של בן ה-18 בכל פעם שהוא דורך על המגרש, למרות שיש לו עוד דברים לשפר מנקודת מבט של ה-NBA כמו עקביות בקליעה, סיומת והגנה".
גבעוני המשיך לפרט: "הוא שחקן דו קוטבי עם ניגודיות קיצונית של חוזקות וחולשות לצד סגנון משחק לא שגרתי. הפרודקטיביות, האגרסיביות, התחרויות והאינסטינקטים האדירים שלו בשני צידי המגרש יפתו את קבוצת ה-NBA הנכונה, למרות שסביר להניח שיהיה הרבה מקום לספק".
עוד ישראלי שנכלל ברשימה הוא דני וולף, כוכבה של מישיגן שסגר שבוע נהדר במכללות וישחק הלילה נגד ארקנסו במדיסון סקוור גארדן. הפורוורד היהודי נבחר במקום ה-68, כאשר בתחזית הדראפט באתר 'בליצ'ר ריפורט' הוא דורג במקום ה-47 על ידי ג'ונתן וסרמן.


