"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
0
{{#enabled}}{{/enabled}}
שיתוף כתבה
אחרי ההצגה ביורוקאפ: הפועל ירושלים תמשיך לנסות לצרף זר נוסף
האדומים מהבירה לא מסתנוורים מרצף 6 הניצחונות בכל המסגרות ועדיין מחפשים את החיזוק המתאים • יונתן אלון: "לא רוצה שקאדין קרינגטון או ג׳ארד הארפר יהיו היחידים שיקלעו עבורנו"
אחרי ההצגה ביורוקאפ: הפועל ירושלים תמשיך לנסות לצרף זר נוסף
האדומים מהבירה לא מסתנוורים מרצף 6 הניצחונות בכל המסגרות ועדיין מחפשים את החיזוק המתאים • יונתן אלון: "לא רוצה שקאדין קרינגטון או ג׳ארד הארפר יהיו היחידים שיקלעו עבורנו"
דווקא לאחר סדרת פציעות של שחקניה המרכזים ועזיבתו הדרמטית של ספידי סמית' הפועל ירושלים מצאה את החיבור שלה ורשמה אתמול (רביעי) את ניצחונה השישי ברציפות בכל המסגרות לאחר שגברה 77:86 על בורק הצרפתית ושיפרה את מאזנה ביורוקאפ ל-2:6 בדרך למקום השני בבית.
מאמן הפועל ירושלים יונתן אלון שיתף מתחושותיו בסיום: "קודם כל העלנו את האגרסיביות, כבר ברבע השני היינו טובים יותר. התקפית, אנחנו קבוצה מאוד מוכשרת אנחנו. אנשים לא מבינים כמה מוכשרים נועם דוברת, גבי צ'אצ'אשוולי ואור וקורנליוס. אני לא רוצה שקאדין קרינגטון או ג׳ארד הארפר יהיו היחידים שיקלעו עבורנו, אני רוצה שכולם יאמינו בעצמם שהם יכולים לעשות את זה. זה נותן לנו הרבה ביטחון לעתיד".
למרות חסרונם של אוסטין ווילי, ג׳סטין סמית׳ ונמרוד לוי הפצועים האדומים קיבלו משחק שיא מצ׳אצ׳אשווילי שלקח את ההזדמנות שקיבל כסנטר הראשון של הקבוצה בשתי ידיים וניפק את משחקו הטוב ביותר בקריירה עם שיא אישי חדש ביורוקאפ בנקודות (20), כדורים חוזרים (11) ומדד איכות (29).
גבי צ'אצ'אשוולי מול בורק. משחק ענק, צילום: הפועל ירושלים
הסנטר שבלט סיכם: "דיברנו בחדר ההלבשה במחצית ואמרנו שאנחנו רוצים לעלות את האגרסיביות ולהשיג עצירות, ועשינו את הדברים האלה. כל אחד עשה את שלו. כמובן שכל משחק חשוב בטח מול קבוצה טובה כזאת, אנחנו מתגעגעים לאוהדים שלנו, יכול רק לדמיין איך זה היה עם האוהדים בירושלים".
במוצאי שבת תארח הפועל ירושלים בהיכל הפיס ארנה את הפועל עפולה ולאחר המשחק תצא הקבוצה לפגרת הנבחרות. למרות הרצף החיובי במועדון לא מסתנוורים וממשיכים לפעול לחיזוק הסגל במטרה לצרף לפחות זר אחד עד לסיום הפגרה.