"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תחת כיפת השמיים, מכבי תל אביב גילתה שיש לה אוויר רק למחצית אחת

משחק ההכנה האחרון של הצהובים הפגיש אותם עם אנאדולו אפס במגרש עתיק ופתוח באתונה • אחרי מחצית שקולה הטורקים ברחו ברבע השלישי, אך עודד קטש מודאג יותר מרשימת הפצועים שמקצרת לו עוד יותר את הסגל

,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי תל אביב. צילום: פנאתינייקוס

מכבי תל אביב סיימה את משחקי ההכנה שלה עם תבוסה לאנאדולו אפס, 89:66. המשחק הערב (שבת) התקיים במסגרת טורניר ינאקופולוס ונערך באצטדיון עתיק באוויר הפתוח באתונה. ההפסד הגיע אחרי שני ניצחונות הכנה על פנאתינייקוס, בהם גילתה הקבוצה של עודד קטש יכולת טובה. הפעם בהרכב חסר זה נראה אחרת.

מכבי הייתה חסרה את תמיר בלאט ו-ווניין גבריאל שנפצעו אתמול מול פאו. לקראת הסיום נוסף לה פצוע נוסף - רוקאס יוקובאיטיס - שירד צולע לספסל ולא יכול היה להמשיך לשחק.

המחצית הראשונה עוד הייתה שקולה והסתיימה ביתרון נקודה לקבוצה הטורקית. הבריחה של אנאדולו הגיעה ברבע השלישי, אותו סיימה ביתרון 53:71. את רשימת הקלעים של הצהובים הוביל ג'יילן הורד עם 14 נקודות, אחריו ג'ורדן לויד וליוואי רנדולף עם 11 כ"א וחסיאל ריברו עם 9.

משחקה הבא של מכבי תל אביב יהיה ביום שלישי ברבע גמר גביע ווינר נגד עירוני קריית אתא.

אוהדי פנאתינייקוס באצטדיון העתיק באתונה,צילום: Stolis Photos / VANGELIS STOLIS
מכבי תל אביב מול אנאדולו אפס באצטדיון הפתוח באתונה,צילום: Stolis Photos / VANGELIS STOLIS
ווניין גבריאל. התרשם מהאווירה, לא שיחק בגלל פציעה,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ליוואי רנדולף מול אנאדולו אפס,צילום: פנאתינייקוס
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר