מכבי תל אביב מתקרבת להשלמת הסגל הישראלי שלה והודיעה היום (שלישי) על הארכת חוזהו של רפי מנקו בעונה נוספת. הפורוורד קלע 8.5 נקודות ולקח 4.9 ריבאונדים בליגת העל בעונת 2023/24.
״אני שמח להמשיך לשנה שלישית במועדון וכבר מחכה שהעונה תתחיל כדי לפגוש אתכם", שיתף רפי מנקו לאחר החתימה. "מצפה לנו עונה עם המון אתגרים, אני בטוח שיחד איתכם נעמוד בכולם״.
״רפי מנקו שחקן חשוב מאוד בסגל שלנו, ואנחנו מרוצים מאוד שהוא ממשיך איתנו", אמר המאמן עודד קטש, והדגיש: "מדובר בעוד נדבך בהמשכיות הסגל מהעונה הקודמת. את היתרונות שרפי מביא למגרש כולם מכירים. הוא תמיד ייתן הכל על המגרש, מקצוען ובעל סט יכולות בשני צדי המגרש שיעזור לנו מאוד".
עד כה בגזרת הישראלים, מכבי תל אביב החתימה מחדש את תמיר בלאט וג'ייק כהן, כאשר ג'ון דיברתולומיאו ורומן סורקין האריכו את חוזיהם יחד עם מנקו. החלק האחרון שנשאר הוא של עומר מאייר, שנחשב לשחקן חופשי ושוקל את עתידו לאחר שרשם טורניר מוצלח במדי נבחרת הנוער של ישראל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

