"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פטריק בברלי לא ראשון: המשתכרים הגבוהים אי פעם בכדורסל הישראלי

הכוכב החדש של הפועל תל אביב ועופר ינאי יקבל סכום אדיר של 1.8 מיליון דולר לעונה, אבל יש שחקן אחד של מכבי תל אביב שהרוויח יותר ממנו • ולמה שמנו את בברלי מעל סקוטי ווילבקין? • כל התשובות והמספרים בכתבה

,עודכן
0השמעה

פטריק בברלי מדבר על המעבר להפועל תל אביב / PatBevPod

החתמתו של פטריק בברלי בהפועל תל אביב מסעירה את הכדורסל הישראלי, אז אנחנו יצאנו לבדוק מי הם המשתכרים הבכירים בתולדות הענף בארץ.

3. סקוטי ווילבקין (מכבי תל אביב) – 1.8 מיליון דולר

הכוכב של מכבי ת"א בין השנים 2018-2022 הגיע גם תמורת סכום גבוה של מיליון יורו שעבר לדרושפאקה תמורת התרת חוזהו (סכום שהוחזר לצהובים על ידי פנרבחצ'ה שרכשה אותו לפני שנתיים). ווילבקין כיכב בהיכל מנורה במשך ארבע שנים וחוזהו גדל בהדרגה עד שהגיע ל-1.8 מיליון דולר בעונתו האחרונה בצהוב. בפנרבחצ'ה הוא מקבל למעלה מ-2 מיליון יורו.

סקוטי ווילבקין,צילום: אלן שיבר

2. פטריק בברלי (הפועל תל אביב) – 1.8 מיליון דולר

הכל כבר נכתב על הגארד האדום החדש שמגיע אחרי קריירה נפלאה ב-NBA בה היה שחקן משמעותי כמעט בכל קבוצה בה שיחק, כולל במילווקי באקס בעונה האחרונה. למה אנחנו שמים אותו מעל המקום השלישי, כי עם הבונוסים שהבטיח לו עופר ינאי במקרה של זכייה בתארים (במיוחד אליפות היורוקאפ שתבטיח עלייה ליורוליג בעונה הבאה), בברלי יכול להגיע גם למקום הראשון ברשימה.

פטריק בברלי,צילום: מתוך X

1. קרלוס ארויו (מכבי תל אביב) – 2.5 מיליון דולר

הרכז הפורטו-ריקני הגיע גם הוא מה-NBA (אורלנדו מג'יק) בקול רעש גדול למכבי תל אביב בקיץ 2008. הצהובים שילמו עליו עלות כוללת של 3.5 מיליון דולרים, ונפרדו ממנו מיד בסיום אותה עונה אחרי שנה לא מוצלחת אישית וקבוצתית. בהפועל ת"א יקוו שהכוכב שלהם יצליח יותר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קרלוס ארויו,צילום: דני ברנר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר