"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כעס בהפועל ירושלים: "הפסדנו בגלל תצוגת שיפוט רעה"

האדומים מרגישים מקופחים לאחר שמכבי תל אביב הלכה לקו העונשין 37 פעמים לעומת 19 בלבד של המועדון מהבירה • "קבוצה אחת עשתה אימון קליעות עונשין במחצית השניה", התלונן המאמן יונתן אלון • ליוואי רנדולף צפוי להחמיץ גם את המשחק השני

,עודכן
0השמעה
ספידי סמית' מתלונן על השיפוט. נתונים חריגים. צילום: אלן שיבר

בהפועל ירושלים התעוררו הבוקר לתחושות קשות מאוד לאחר הפסד הקבוצה אמש (רביעי) למכבי תל אביב במשחק הראשון בסדרת חצי גמר הפלייאוף בהיכל מנורה מבטחים. במועדון מהבירה זעמו על תצוגת השיפוט במחצית השנייה שלטענתם הפלתה אותם לרעה ועשתה חסד עם המארחת.

הנתונים היבשים מוכיחים את דברי הירושלמים, כיוון שהצהובים הלכו לקו העונשין 37 פעמים לעומת 19 פעמים בלבד של האורחת. "הפסדנו משחק בחצי הגמר בגלל זריקת עונשין ובגלל תצוגת שיפוט רעה", טענו בחריפות גורמים בסביבת הקבוצה לאחר סיום המשחק.

״מכבי תל אביב עמדה על הקו במחצית השנייה 26 פעמים, אנחנו לא הלכו לקו לכמות כזאת בשני משחקים. כולנו חיים בעולם הכדורסל הזה ביחד, אנחנו רוצים לתת מוצר טוב לאוהדים ולקהל. אם קבוצה עושה אימון קליעות עונשין במחצית השנייה או ברבע הרביעי אז זה הכדורסל שנראה. אולי אנחנו צריכים לעבוד יותר טוב על העונשין שלנו כי אולי גם אנחנו נהיה שם. אני לא זוכר משחק שקבוצה זרקה 37 זריקות עונשין", שיתף מאמן ירושלים יונתן אלון.

יונתן אלון (משמאל): "לא זוכר משחק שקבוצה זרקה 37 זריקות עונשין״,צילום: אלן שיבר



בינתיים, במועדון מהבירה פועלים בניסיון להקדים את שעת המשחק השני בסדרה, שמתוכנן נכון לעכשיו למחר ב-15:30. החשש הוא כי מאות אוהדים עשויים לוותר מראש על הגעה למשחק - בעיקר הגרים מחוץ לירושלים - בגלל הסמיכות לכניסת השבת. חשש נוסף, מקצועי, הוא ממצבו של ליוואי רנדולף, שנקע את קרסולו במשחק השלישי של סדרת רבע הגמר מול הפועל חולון. אחרי שהחמיץ את המשחק הראשון מול מכבי, הוא נמצא בספק גדול גם למשחק השני וצפוי להחמיץ גם אותו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות




טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר