"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חלוקת כוחות: חצי מהסגל לא שותף, רצף הניצחונות של מכבי תל אביב בליגה נעצר

עודד קטש בחר להושיב חמישה משחקניו הבכירים בחוץ, הפועל חולון ניצלה זאת וניצחה אותה 76:82 במשחק שפתח עבור שתיהן את הבית העליון • אלעד חסין פוטר מאימון עירוני נס ציונה

,עודכן
0השמעה

חיובים - פודקאסט הכדורסל של "ישראל היום" - פרק 79

יומיים אחרי שרשמה את הפסד הבית האחרון שלה ביורוליג, מכבי תל אביב שבה לליגה הישראלית ונעצרה אחרי 18 ניצחונות רצופים עם הפסד 82:76 להפועל חולון, כאשר המטרה הייתה לחלק כוחות לקראת יום שלישי.

שבעים ושתיים שעות בלבד לקראת המשחק החמישי והמכריע בסדרת רבע גמר פלייאוף היורוליג, המשחק הגדול והחשוב ביותר של הצהובים העונה, חניכיו של עודד קטש שבו למסגרת המקומית ונראו ככאלה שהראש שלהם כבר באתונה.

שחקני מכבי תל אביב,צילום: עודד קרני

בנוסף לווייד בולדווין הפצוע, רומן סורקין החולה, חסיאל ריברו ובונזי קולסון שקיבלו מנוחה ולא נרשמו להתמודדות, עודד קטש קיבל החלטה שלא לשתף ולסכן בפציעה אפשרית את לורנזו בראון, ג׳וש ניבו ותמיר בלאט, והם נותרו על הספסל במשך 40 דקות למרות התוצאה על הפרקט. ג׳ו תומאסון, שלא זוכה לדקות במשחקי יורוליג, קיבל את האפשרות להציג את כישוריו והוביל את קלעי הצהובים עם 19 נקודות בדרך למשחק צמוד, אך לא הצליח למנוע מקבוצתו הפסד חוץ.

חניכיו של עמית שרף, נתמכים על ידי שחקן הקבוצה לשעבר ג׳ו רגלנד שישב ביציע, ניצלו את ההזדמנות וחזרו למסלול הניצחונות לאחר ארבעה הפסדים בחמשת המחזורים האחרונים. טאג׳יר מקול הוביל את רשימת קלעי הסגולים עם 23 נקודות במשחק נפלא.

טאג'יר מקול וקווין הרווי,צילום: עודד קרני

בנושא אחר, עירוני נס ציונה הודיעה הערב (שבת) על פיטורי אלעד חסין מאימון הקבוצה. בהודעת המועדון הרשמית נמסר: ״בעקבות הקשיים הברורים שהיו השנה בצל המלחמה ומתוך הערכה אמיתית לאלעד כאיש מקצוע, ניסינו לשמור על המשכיות כמה שניתן - עם זאת שני הצדדים הסכימו שבעקבות התוצאות האחרונות יש צורך ברענון בקבוצה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יחד עם אלעד רשמנו הישגים יפים - בהם העפלה לבית העליון וחצי גמר גביע המדינה, והשתתפות ראשונה אי פעם במוקדמות ליגת האלופות של פיב״א. אנו מודים לאלעד על התקופה בכתום, ומאחלים לו הצלחה רבה בהמשך הדרך״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר