יאנג. ממשיך באדום

הפועל ת"א: ג'יימס יאנג חתם לעונה נוספת

האדומים הודיעו כי הגארד/פורורוד ימשיך בקבוצה גם בעונת 2021/22 • דני פרנקו: "שמח שבתוך תלאות העונה הזו הצלחנו לדאוג גם להווה וגם לעתיד של הפועל ת"א"

כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", הפועל תל אביב הודיעה הערב (מוצ"ש) באופן רשמי על החתמתו של ג'יימס יאנג לעונה הבאה.

מאמן הקבוצה דני פרנקו: "שמח שבתוך תלאות העונה הזו הצלחנו לדאוג גם להווה וגם לעתיד של הפועל תל אביב. השחקנים שסיימו את העונה איתנו עשו מסע מופלא בחודשיים האחרונים, והביאו אותנו כמערכת למצב ששני שחקנים מאוד איכותיים שיכולים לעזור לנו לדאוג לעתיד טוב יותר להפועל. מודה למערכת שעשתה מאמץ להוציא את המהלך הזה לפועל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יו''ר הקבוצה רמי כהן: "לא עמדנו בציפיות שלנו בליגה העונה, אבל עשינו שיפור גדול בכל מה שקשור להפועל כמועדון. בעיקר אמורים הדברים לגבי הדרך בה עבדנו והתנהלנו כמערכת בחודשים האחרונים ובתוך זה ההכנות לעונה הבאה. זה לא היה פשוט להחתים שני שחקנים כאלה לעונה הבאה, אבל זה מלמד על המשכיות ועל המקומות אליהם אנו מכוונים בעונה הבאה. נמשיך לעבוד במהלך הקיץ על מנת לבנות קבוצה טובה ולתקן את כל הטעון תיקון לטובת הפועל תל אביב ולמען קהל אוהדיה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...