"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כמו ביורוליג: מכבי תל אביב התפוצצה ברבע האחרון, וסגרה חשבון

בשלושת המשחקים האחרונים באירופה הצהובים ניצחו בהפרש דו ספרתי את עשר הדקות האחרונות • הערב הם עשו זאת שוב עם 6:26 על עירוני קרית אתא שהפתיעה אותה העונה בהיכל, והתייצבו בפסגה עם 72:91 • המפסידה עם נתון מחריד מהעונשין - 6 מ-21 • הפועל ירושלים קטעה רצף של חמישה הפסדים במשחק הראשון מאז פיטוריו איליאס קנצוריס וניצחה 80:85 את בני הרצליה • הפועל באר שבע גברה 80:87 על הפועל גליל עליון

, עודכן
0השמעה
ג'ון דיברתולומיאו , מאור אלקסלסי
ג'ון דיברתולומיאו. צילום: מאור אלקסלסי

מכבי תל אביב המשיכה הערב (ראשון) בכושר הנפלא שהיא מציגה בשבועות האחרונים לאחר שיצאה מאולם רמז עם ניצחון ה-14 ברציפות בכל המסגרות, 72:91 על עירוני קריית אתא.

ארבעים ושמונה שעות בלבד לאחר ניצחון החוץ על באיירן מינכן שהבטיח את מקומם של הצהובים בפליי-אין היורוליג לכל הפחות, חזרו חניכיו של עודד קטש לזירה המקומית והאריכו את רצף הניצחונות במסגרת הליגה ל-11 ברציפות.

עבור האורחים שלא רשמו להתמודדות את לורנזו בראון, בונזי קולסון וג'יימס ווב, הפסד הפועל תל אביב אמש להפועל חיפה הפך את משחק החוץ בקריות לחשוב במיוחד במאבק על המקום הראשון בטבלה. רבע רביעי מוחץ של הצהובים (6:26) ויכולת טובה של תמיר בלאט (15 נקודות) וחסיאל ריברו (16 נקודות) נתנו לקטש את הניצחון וראשות הטבלה. על הדרך הם גם סגרו חשבון עם אותה הקבוצה שהפתיעה אותם מוקדם יותר העונה בהיכל.

בדיוק כמו בשלושת המשחקים האחרונים ביורוליג, גם הפעם הקבוצה של קטש ניצחה בהפרש דו ספרתי את הרבע האחרון, כשקרית אתא לא עשתה לעצמה חיים קלים עם אחוזים איומים מקו העונשין - 6 מ-21. קטש לבטח יכול להיות מרוצה מכך שרומן סורקין, שהיה פצוע בחודש האחרון, חזר לשחק.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

מכבי תל אביב דוהרת. תמיר בלאט, צילום: מאור אלקסלסי
חזר לפרקט.רומן סורקין, צילום: מאור אלקסלסי

במשחק הראשון מאז הזעזוע, הפועל ירושלים חזרה לנצח

הפועל ירושלים חזרה הערב למסלול הניצחונות באולם היובל לאחר שגברה על בני הרצליה בתוצאה 80:85. האדומים עמדו למבחן הראשון לאחר הפרידה מהמאמן היווני איליאס קנצוריס וההדחה המאכזבת מליגת האלופות של פיב"א והצליחו לעצור את רצף ההפסדיםשעמד על חמישה.

את המשחק הראשון ביום שאחרי קנצוריס ניהלו עוזרי המאמן שי אולארצ׳יק ותיאודורוס ינאקופולוס, שעמדו על הקווים גם בתחילת העונה בהיעדרו של אלכסנדר דז׳יקיץ׳. השינוי הורגש בעיקר בפן המנטלי כאשר האנרגיות על הספסל הירושלמי נראו חיוביות בהרבה בהשוואה לתקופה האחרונה. שינוי נוסף על הקווים הגיע מכיוונו של יונתן אלון שמשמש בימי שגרה כמנהל המקצועי ובשל המצב ישב לראשונה העונה על הספסל ולקח חלק פעיל בניהול המשחק.

לאחר מחצית ראשונה שקולה, ברחה מחזיקת הגביע ברבע השלישי הודות לדקות טובות של ליוואי רנדולף (25 נקודות) וקאדין קרינגטון (17 נקודות). המארחת הייתה קרובה להשלים מהפך, אך טיילר סטון איבד כדור קריטי.

אולארצ'יק (מימין) ואלון. שינוי את האנרגיות יחד עם ינאקופולס, צילום: אלן שיבר
ליוואי רנדולף. הוביל את קלעי ירושלים, צילום: אלן שיבר

ביום רביעי יחכה לאדומים מבחן משמעותי כאשר הקבוצה, עדיין ללא מאמן ראשי קבוע ככל הנראה, תארח את הפועל גליל עליון במשחק של להיות או לחדול במסגרת שמינית גמר גביע המדינה בארנה.

במשחק המקביל גברה הפועל באר שבע/דימונה על הפועל גליל עליון 80:87 בקרב תחתית קריטי לקראת משחקי הבית התחתון. גרנט שפילד בלט עם 19 נקודות עבור המנצחת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר