"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קבוצה במשבר: עירוני קריית אתא היממה את מכבי תל אביב 78:86

הצהובים הציגו משחק חלש במיוחד וסופרים הפסד שלישי ברצף • ג'יימס בייטמון הצטיין עם 29 נקודות, אמין סטיבנס הוסיף 18 נקודות משלו • לורנזו בראון הוביל את חניכיו של עודד קטש עם 18 נקודות • טקס מרגש נערך לפני המשחק לזכרו של ליאור ליובין ז"ל

,עודכן
0השמעה
רז אדם. ניצחון ענק של קריית אתא. צילום: עודד קרני

עשרים ושלוש שנים חלפו מאז רשמה עירוני קריית אתא את ניצחונה האחרון והיחיד בהיסטוריה מול מכבי תל אביב, רצף ארוך שנים שנשבר הערב. חניכיו של שרון אברהמי, אז שחקן מוביל במדי קריית אתא, הגיעו להיכל מנורה מבטחים הערב (שני) והדהימו את הצהובים עם ניצחון חוץ מרשים 78:86.

ארבעים ושמונה שעות אחרי ההפסד הכואב בדרבי, ושלושה ימים בלבד לפני המשחק החשוב מול פנאתינייקוס במסגרת היורוליג, חניכיו של עודד קטש חזרו למגרשם הביתי לאחר למעלה מחודש ונראו כמו קבוצה במשבר וספגו הפסד שלישי ברציפות.

ג'יימס בייטמון. משחק ענק,צילום: עודד קרני

השקט ששרר בהיכל בדקות הסיום העיד יותר מכל על ההלם והמצב הנפשי של הצהובים שנראו כבויים ועייפים. לורנזו בראון חזר מפציעה והיעדרות של שלושה משחקים אך לא הצליח להושיע את קבוצתו שנראתה מבולבלת וחסרת תשובות אל מול המשחק התוסס וההגנה הנפלאה של הצפוניים.

ג׳יימס בייטמון, אחד ממצטייני העונה בליגה עד כה, הוביל פעם נוספת את קבוצתו לניצחון חוץ מרשים ורשם משחק שיא של 28 נקודות. בן שרף בן ה-17 בלבד רשם את משחקו הראשון בקריירה בהיכל מנורה מבטחים וסיפק תצוגה מרשימה עם 15 נקודות, 5 כדורים חוזרים ו-3 אסיסטים.

מכבי תל אביב. במשבר,צילום: עודד קרני

לפני פתיחת ההתמודדות ערכו הצהובים טקס מרגש לזכרו של שחקן הקבוצה לשעבר ליאור ליובין שנפטר הבוקר לאחר מאבק במחלה קשה. ליובין שיהיה חבר קרוב של עודד קטש אף אימן בעברו תקופה קצרה את התל אביבים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מאמן ושחקן העבר ליאור ליובין מובא למנוחות // צילום: שמואל בוכריס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר