"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"האתגר הגדול בחיי": איליאס קנצוריס הוצג כמאמן הפועל ירושלים
מחזיקת גביע המדינה הציגה את מחליפו של אלכסנדר דז'יקיץ' במסיבת עיתונאים • על רקע העזיבה של הסרבי בגלל המלחמה, היווני הצהיר: "בכנות, אני לא מפחד מהדברים האלה, אני מרגיש בנוח עם המצב והכל נורמלי"
איליאס קאנצוריס מוצג. צילום: אורן בן חקון

"האתגר הגדול בחיי": איליאס קנצוריס הוצג כמאמן הפועל ירושלים

מחזיקת גביע המדינה הציגה את מחליפו של אלכסנדר דז'יקיץ' במסיבת עיתונאים • על רקע העזיבה של הסרבי בגלל המלחמה, היווני הצהיר: "בכנות, אני לא מפחד מהדברים האלה, אני מרגיש בנוח עם המצב והכל נורמלי"

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הפועל ירושלים נכנסה הבוקר (שישי) באופן רשמי לעידן חדש. המאמן היווני איליאס קנצוריס הוצג באופן רשמי כמאמנה החדש של הקבוצה מהבירה ויחליף את אלכסנדר דז׳יקיץ׳ שעזב בשל הלחימה.

קנצוריס שהוצג במסיבת עיתונאים בהיכל הפיס ארנה שבעיר שיתף מתחושותיו: ״זה כבוד גדול בשבילי להיות המאמן של המועדון הנפלא הזה. אני רוצה להודות להנהלה, הם נתנו לי הזדמנות וזה אתגר גדול בשבילי. 95% מהמצבים בהם קבוצה נפרדת ממאמן זה בגלל שהם הלכו בדרך הלא נכונה. עכשיו זה מצב יוצא דופן, זה ברור שהדברים הלכו בכיוון הנכון, התהליך הופסק באמצע.

״אני כאן עם השחקנים וההנהלה כדי להמשיך את העבודה הטובה שנעשתה. זה ברור שירושלים היא הפרוייקט מספר 1 באירופה, אנחנו כאן כדי להמשיך את התהליך. אנחנו כאן כדי לנצח, יש לנו מטרות גדולות. אני מאמין שאנחנו ניתן את הכל ובסוף נראה לאן זה יקח אותנו".

קנצוריס מוצג, צילום: אורן בן חקון

המאמן היווני הוסיף: ״הגעתי לפה הרבה פעמים כיריב, הרגשתי שיש כאן משהו מיוחד. מהרגע הראשון הרגשתי שזה האתגר הגדול בחיי, אני לא אסתיר את זה שהיו בעיות בלימוז' אבל בסוף מה שגרם להחלטה להיות קלה היא התקשורת עם הקבוצה. הם גרמו לי להרגיש שזה משהו גדול שהולך וגדל, רציתי להיות חלק מזה.

"לגבי המלחמה, בכנות אני לא מפחד מהדברים האלה ואני כאן. אני מרגיש בנוח עם המצב והכל נורמלי. אני נרגש לעבוד כאן". אני זוכר את האוהדים של ירושלים, עדיין יש לי את הרעש באוזן", המשיך, "לא ישנתי יומיים או שלושה אחרי המשחק האחרון שלי נגד ירושלים. אני מקווה שעכשיו זה יהיה בצד שלי, ואני מאוד שמח ובטוח שזה יקרה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מתן אדלסון, צילום: אורן בן חקון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...