עירוני קריית אתא במקום השלישי אחרי ניצחונה הראשון אי פעם על הפועל חולון

ריצת 0:10 במאני טיים העניקה לצפוניים את הבכורה הראשון בתולדותיהם מול הסגולים – 82:86 • בייטמון הצטיין עם 24 נקודות

שחקני קריית אתא מאושרים, הערב , מאור אלקסלסי
שחקני קריית אתא מאושרים, הערב. צילום: מאור אלקסלסי

הפסד ראשון העונה להפועל חולון. עירוני קריית אתא הפתיעה את הסגולים באולמה 82:86 והפועל ת״א נותרה היחידה בליגה ללא הפסד. המשחק היה צמוד מאוד, עד לנקודת המפנה. חולון הובילה הובילה 71:76 והקבוצה המקומית ירדה לפסק זמן ממנו חזרה עם ריצת 0:10 והמשיכה משם לניצחון החשוב שמאזנה עומד כרגע על 3:3.

ג׳יימס בייטמון היה הבולט אצל המנצחת עם 24 נקודות ומדד 32. אמין סטיבנס הוסיף 15 נקודות ולקח 8 כדורים חוזרים. בחולון שון דאוסון סיים עם 18 ודרו קרופורד הוסיף 14 שלא הספיקו כאמור.

שחקני הפועל חולון מתוסכלים, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ליגה לאומית, מחזור שישי: בני כפר קאסם – הפועל גלבוע/גליל 62:78, מכבי רעננה – אליצור אשקלון 66:79, מכבי חיפה – עירוני נהריה 92:77, אליצור נתניה – מכבי מעלה אדומים 70:64.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר