"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בגלל חג המולד? מכבי תל אביב תחזור לארץ ללא שחקניה הזרים
הצהובים החליטו לעלות עם סגל ישראלי בלבד למשחקי הליגה הקרובים נגד הפועל חיפה והפועל באר שבע • הסיבה: חוסר רצון מצדם של השחקנים לחזור לארץ, ומתוך כוונה של המועדון לאפשר להם לחגוג את החג בחיק משפחתם • בקבוצה מקווים שג'ון דיבתולומיאו, שיעדר הערב מהמשחק נגד הכוכב האדום, יהיה כשיר למשחקים במסגרת המקומית

Loading...

משפחות שאיבדו את יקיריהן באימון מכבי ת"א צילום: מכבי ת"א, האתר הרשמי

בגלל חג המולד? מכבי תל אביב תחזור לארץ ללא שחקניה הזרים

הצהובים החליטו לעלות עם סגל ישראלי בלבד למשחקי הליגה הקרובים נגד הפועל חיפה והפועל באר שבע • הסיבה: חוסר רצון מצדם של השחקנים לחזור לארץ, ומתוך כוונה של המועדון לאפשר להם לחגוג את החג בחיק משפחתם • בקבוצה מקווים שג'ון דיבתולומיאו, שיעדר הערב מהמשחק נגד הכוכב האדום, יהיה כשיר למשחקים במסגרת המקומית

אראל גינסבר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

במכבי תל אביב קיבלו החלטה שלא להחזיר את הזרים לארץ בשני המשחקים הקרובים, נגד הפועל חיפה והפועל באר שבע/דימונה ולשחק עם סגל ישראלי בלבד.

ההחלטה התקבלה בעקבות חוסר רצון מצידם של הזרים לחזור לשחק במשחקי הליגה בארץ, כשבנוסף לכך, במועדון מעדיפים לתת לזרים את האפשרות להיות עם משפחותיהם שלהם במהלך חג המולד שיחל בתחילת השבוע.

בתוך כך קפטן הצהובים ג'ון דיברתולומאיו עדיין לא החלים מהפציעה במפשעה ולא יכלל גם הערב בסגל, משחק יורוליג שביעי ברציפות. עם זאת חזרתו של הרכז לפרקט מתקרבת אך הוא עדיין לא כשיר ב-100% ולכן לא יעמוד לרשותו של קטש, שמלבד הקפטן יחזיק בסגל מלא. בקבוצה מקווים שהקפטן יוכל לשוב לסגל בלפחות אחד מהמהשחקים בליגה המקומית.

מן העבר השני, הסרבים יחסרו את אוגניין קוזמיץ׳ ואת שבאז נאפייר, שלא שיחק גם במשחק היורוליג הקודם בו הפסידה הקבוצה לריאל מדריד. מייד לאחר אותו משחק חשף המאמן ספירופולוס כי "שאבז ביקש לעזוב, ולכן לא שיחק". השחקן מצידו, העלה מייד לאחר מכן סטורי לאינסטגרם בו כתב: "תגיד את האמת מול המצלמות". בכל מקרה, דרכו של נאפייר בקבוצה הסרבית ככל הנראה הגיעה לסיומה. גפ פרדי גילספי, שחתם השבוע בקבוצה, לא ישחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דיברתולומיאו. בחוץ משחק שביעי ברציפות, צילום: EPA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...