"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
יומן כדורסל

איגוד הכדורסל הודיע: חזרת הליגות ב-3 בדצמבר

בכפוף להנחיות פירוד העורף והמצב הביטחוני, ראשי הענף מקווים להחזיר בהדרגה את הפעילות • יו"ר המינהלת: "עושים מאמצים, נקווה לשוב בקרוב למגרשים"

,עודכן
0השמעה
הפועל חולון מול הפועל ירושלים. מתי גם בליגה?. צילום: דני מרון

13:45 - בכפוף למצב הביטחוני, הליגות צפויות לחזור ב-3 בדצמבר

יו"ר איגוד הכדורסל עמירם הלוי שלח היום (חמישי) מכתב לכל האגודות והמועדונים והודיע כי הכוונה היא לחזור לפעילות ב-3 בדצמבר בכפוף להנחיות פיקוד העורף וההתפתחויות הביטחוניות.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עוד קודם לכן שלח יו"ר מינהלת הליגה ארי שטיינברג מכתב לכל אוהדי הכדורסל בישראל ובו סיפר על המאמצים הגדולים שנעשים לחזור כמה שיותר מהר למגרשים והציב את ה-24.11 כתאריך יעד, כמובן בהתאם להנחיות של הרשויות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר