"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תלה את הנעליים: אקס מכבי תל אביב פרש מכדורסל

אות'לו האנטר בן ה-37 ששיחק ביד אליהו בין השנים 2019 ל-2021 סיים את דרכו כשחקן פעיל • זכה עם הצהובים ב-2 אליפויות וגביע אחד

,עודכן
0השמעה
האנטר. צילום: אלן שיבר

אקס מכבי תל אביב אות'לו האנטר הודיע היום (רביעי) על פרישה מכדורסל בגיל 37. האנטר שיחק ביד אליהו בין השנים 2019 עד 2021 וסייע לצהובים לזכות ב-2 אליפויות ישראל ובגביע המדינה, בנוסף לגביע ווינר סל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

האנטר החל את דרכו המקצועית באטלנטה הוקס ב-NBA אבל לאחר שלא הצליח לבסס את מעמדו בליגה הטובה בעולם החל לנדוד ברחבי העולם. במהלך הקריירה האנטר שיחק בין היתר גם באולימפיאקוס, ריאל מדריד, באיירן מינכן וגם במדי צסק"א מוסקבה איתה הניף את גביע היורוליג בעונת 2018/19.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר