"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו במסיבת העיתונאים

גיא פניני פרש מכדורסל: "שלם עם הדרך שלי, רציתי להמשיך לשחק"

שחקן מכבי תל אביב בן ה-39 ושיאן ההופעות בליגת העל, תלה את הגופייה אחרי 20 שנות קריירה: "מודה למועדון שהגשים לי חלום, לעולם לא אשכח את הרגע שהנפתי את גביע אירופה" • ימונה לעוזר מאמן הצהובים

,עודכן
0השמעה
גיא פניני מודיע על פרישה. צילום: אלן שיבר

קריירה ענקית הגיעה לסיומה.אחרי 22 שנה על הפרקט, גיא פניני הודיע היום (שני) על פרישה ממשחק פעיל במסיבת עיתונאים מיוחדת. שחקנה של מכבי תל אביב תולה את הגופייה בגיל 39, כשהוא מחזיק בתואר שיאן ההופעות בליגת העל (525) וימונה לעוזר המאמן הצהובים.

גיא פניני פרש מכדורסל // קרדיט: משה בן שמחון

גיא פניני פתח את דבריו ואמר: "תודה לכל מי שהגיע ותודה על האירוע הזה, לא ציפיתי לדבר כזה. זה מחמם את הלב. היום אני מסיים פרק משמעותי בחיי, אחרי 22 שנים אני פורש ממשחק פעיל. אני זוכר את עצמי כילד בן 6 שהתחיל לשחק בקבוצת הילדים של מכבי תל אביב והיום כאדם בן 39 אני מוריד את הגופיה הזאת בפעם האחרונה.

"רציתי מאוד להמשיך לשחק אבל הרגליים אמרו מספיק, הגוף קיבל בשבילי את ההחלטה לפרוש. כספורטאי המילה שהכי מפחידה אותך היא לפרוש. אני שלם עם הדרך שלי, לא הייתי משנה דבר בדרך שלי. העבודה שאני יושב כאן ולובש חולצה צהובה היא לא מובנת מאליה בשבילי, גדלתי במועדון וחונכתי על הערכים שלו, הערכים שלו הובילו אותו.

"כילד שראה את המשחקים של מכבי בימי חמישי בטלוויזיה חלמתי להגיע לרגעים אלה. אני מודה למועדון שהגשים לי חלום. לעולם לא אשכח את הרגע שהנפתי את גביע אירופה עם מכבי. כשהתחלתי לשחק לא הרבה האמינו שהגיע למקום שהגעתי אליו היום. הדברים שקיבלתי בכדורסל יישארו איתך לכל החיים".

גיא פניני. קריירה גדולה הגיעה לסיומה,צילום: אלן שיבר
גיא פניני ויו"ר מכבי תל אביב שמעון מזרחי,צילום: אלן שיבר

עודד קטש, מאמן מכבי תל אביב, אמר לאתר הרשמי של הקבוצה: "אני מאוד שמח ורוצה לברך את גיא פניני, שמצטרף אלינו לצוות המקצועי. גיא הוא מסוג האנשים שאתה תמיד רוצה שיהיו לידך. הוא מבין את המשחק ברמה מאוד גבוהה ויתרום לנו הרבה. אני מאחל לו הצלחה בפרק החדש שהוא מתחיל בקריירה שלו".

גיא פניני מודיע על פרישה מכדורסל,צילום: אלן שיבר
גיא פניני מודיע על פרישה מכדורסל,צילום: אלן שיבר
גיא פניני מודיע על פרישה מכדורסל,צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גיא פניני מודיע על פרישה מכדורסל,צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר