"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
מחר: אליפות אירופה

"אני חולם על NBA": ראיון עם עומר מאייר, שחקן נבחרת הנוער של ישראל

לוקח השראה מהגדולים ("אני אוהב לראות את ים מדר, גל מקל ותמיר בלאט") • לא מתרגש מהציפיות ("אני אוהב את הלחץ") • ומאמין שאפשר לעשות דבר גדול באליפות אירופה ("אנחנו לומדים המון מהעתודה") • שחקן מכבי תל אביב מגיע לטורניר בסרביה עם תקוות גדולות

,עודכן
0השמעה
עומר מאייר. יוביל את הנבחרת. צילום: קובי אליהו

קיץ 2023 מאיר פנים לנבחרות הצעירות של הספורט הישראלי בכדורסל ובכדורגל. נבחרת הנוער שתחל את דרכה באליפות אירופה עד גיל 18, שתתקיים בעיר ניש שבסרביה בסוף השבוע, מכוונת להמשיך במומנטום החיובי גם היא.

פציעתו של בן שרף, כוכב הנבחרת, הסיטה את הזרקור ונתנה את המושכות לעומר מאייר, כוכבה הצעיר של קבוצת הנוער של מכבי תל אביב, שסומן מגיל צעיר מאוד כהבטחה גדולה. רגע לפני פתיחת האליפות התפנה הכישרון בן ה־16 לראיון מיוחד ל"ישראל היום".

עומר מאייר. העיניים עליו,צילום: קובי אליהו

איך התחושות לקראת האליפות?
"אנחנו מתרגשים מאוד. זו גאווה וזכות שנבחרנו לייצג את המדינה שלנו ולשחק מול כל הנבחרות האחרות".

אנחנו נמצאים בעיצומו של קיץ מוצלח עבור הספורט הישראלי, לדעתך אפשר להמשיך במומנטום החיובי?
"חד־משמעית כן. אנחנו לומדים מכל הנבחרות, גם מהכדורגל. אני חושב שמה שייחד את כולם היה העובדה שכולם היו ביחד. ראית שמדובר ביחידה אחת, ושכולם למען מטרה משותפת. גם אנחנו נגיע לשם, נהיה גם כאלה, ואני מאמין שתהיה לנו אליפות טובה".

מהם החלומות והמטרות שלכם באליפות הזו?
"הגישה שלנו היא לא לחשוב יותר מדי קדימה, ולקחת את זה משחק אחרי משחק. ברור שאנחנו רוצים להגיע להישגים, כמו שעשתה נבחרת העתודה לאחרונה, אבל אנחנו צריכים להתרכז רק במשחק הראשון. העתודה נתנה לנו המון השראה ואנחנו לומדים ממנה המון".

באופן אישי, כבר מגיל צעיר אתה מסומן כהבטחה גדולה. איך אתה מתמודד עם הלחץ ועם הציפיות?
"אני אוהב את הלחץ, ולא נותן לו להשפיע עלי. זה עושה לי טוב וגורם לי להישאר ממוקד".

איך התחלת את הדרך שלך בכדורסל?
"גדלתי בקבוצות הילדים של מכבי תל אביב. מכיתה ג' אני שם. כדורסל הוא הנאה גדולה עבורי, מאז שאני זוכר את עצמי אני משחק".

עומר מאייר. גדל במכבי ת"א,צילום: לילך וייס-רוזנברג, איגוד הכדורסל

יש שחקנים שאתה אוהב לראות וללמוד מהם?
"אני אוהב לראות איך ים מדר, גל מקל ותמיר בלאט משחקים כרכזים".

מה החלום הכי גדול שלך?
"אני רוצה לחלום, אבל גם נשאר ריאלי. החלום שלי הוא כמו של כל ילד - לשחק ב־NBA".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
מאייר (מימין) עם יואב ויטלם ואביב קוקוטק,צילום: קובי אליהו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר