"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הצהרת כוונות: כריס ג'ונסון ויובל זוסמן חתמו בהפועל ירושלים

ממשיכה להתחזק: הקבוצה מהבירה הודיעה על הצירוף של צמד הפורוורדים במסיבת עיתונאים • ג'ונסון חוזר לקדנציה שנייה במדים האדומים • זוסמן שב לישראל אחרי שנתיים באלבה ברלין • ספידי סמית' האריך חוזה

,עודכן
0השמעה
כריס ג'ונסון ויובל זוסמן. בקרוב בבירה. צילום: Getty, מאור אלקסלסי

מבול של החתמות:כריס ג'ונסון ויובל זוסמן חתמו היום (ראשון) בהפועל ירושלים והוצגו כשחקני הקבוצה במסיבת עיתונאים מיוחדת.

הפורוורד הוותיק חוזר לקדנציה שנייה בקבוצה כפי שפורסם ב"ישראל היום", והותיר לא מעט אנשים מופתעים. כזכור, ג'ונסון הגיע לראשונה לישראל בשנת 2018 כששיחק במדי הקבוצה מהבירה, ולאחר מכן ב-2020 שב לקדנציה שניה בארץ בהפועל חולון בה שיחק ארבע עונות נוספות.

הפועל ירושלים הציגה את גבי צ'אצ'אשווילי ויובל זוסמן // קרדיט: יוני ריקנר

זוסמן, הגארד/פורוורד הישראלי, ישוב לארץ לאחר שנתיים בחו"ל ולאחר שתנאי העסקה בין שני הצדדים סוכמו. ירושלים, הפעילה את סעיף שחרורו של השחקן, ואלבה ברלין תקבל פיצוי של 200 אלף דולרים בעבורו.

זוסמן עשוי להפוך לישראלי המוביל בקבוצה וגם יהפוך לאחד המשתכרים הגבוהים בליגת העל בעונה הבאה.

הוא חוזר לישראל, הוא בא להפועל. הגיע היום, יובל זוסמן הוא אדום! >>>https://t.co/vidG9vkosypic.twitter.com/I3Gi1AXgTT

— Hapoel Jerusalem BC (@JerusalemBasket)July 9, 2023

ספידי סמית' נשאר בקבוצה

ספידי סמית האריך את החוזה שלו בקבוצה בשתי עונות נוספות וימשיך במדים האדומים.

"להישאר בהפועל היה בראש סדר העדיפויות שלי הקיץ הזה", אמר ספידי לאחר החתימה, "רציתי לחזור לשחק עבור המאמן, לצד האחים שלי באדום, ולמען האוהדים הכי טובים בישראל. והכי חשוב - לסיים את מה שהתחלנו. יאללה הפועל!".

בעל הבית נשאר בבית! ספידי איתנו לעוד שנתיים >>>https://t.co/73vWJpUxby

🪫#unfinishedbuisnesspic.twitter.com/pHiO39kZWu

— Hapoel Jerusalem BC (@JerusalemBasket)July 9, 2023
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר