נבחרת העתודה עם ניצחון מרשים על טורקיה, נועם יעקב הצטיין עם 14 אסיסטים
פתיחה חלומית באליפות אירופה עד גיל 20: החבורה של אלעד חסין גברה על היריבה החזקה 70:86 • הרכז המוכשר ניהל את ההצגה וקלע גם 12 נקודות, רון ציפר הצטיין עם 5 שלשות ו-20 נקודות וגם המתאזרח דני וולף הרשים • מחר ב-16:00: איטליה
Your browser doesn’t support HTML5 audio
נבחרת העתודה של ישראל ניצחה הערב (שבת) את טורקיה במשחק הראשון באליפות אירופה עד גיל 20 בכדורסל.
בניגוד לשנים האחרונות אז הורכב הסגל משמות נוצצים וכוכבים צעירים, הפעם הורכבה הקבוצה של אלעד חסין מחבורה מוכשרת ורעבה של שחקנים צעירים, שלא התרגשו מהיעדר הציפיות המוקדמות וסיפקו תצוגה מרשימה לפתיחת האליפות.
הופעה מרשימה מאוד של החבורה בכחול-לבן, שנהנתה מחמישה קלעים בספרות כפולות והיממה את הנבחרת הטורקית שסיימה רק לפני מספר ימים במקום השלישי באליפות העולם, עם ניצחון על ארה"ב במשחק על הארד.
רון ציפר הציג יכולת התקפית נפלאה מחוץ לקשת ובלט עם 20 נקודות ו-5 שלשות, דני וולף המתאזרח הוסיף 16 נקודות ביכולת מרשימה, אריאל אייזיק תרם 13 נקודות ונועם יעקב הוסיף 12 נקודות ו-14 אסיסטים.

