"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עסקת מקל-קאזאן פוצצה

נשיא הקבוצה הרוסית טען שכל הפרטים סוכמו • הרכז החליט לא לחתום ברוסיה מסיבות אישיות • בירושלים עוקבים אחר הנעשה

,עודכן
צילום: איי.אף.פי // גל מקל. בדרך לרוסיה?

סאגת מקל נמשכת:לאחר שעל פי דיווחים ברוסיה הרכז הישראלי היה קרוב לחתימה בקאזאן, הוא החליט בסופו של דבר לוותר על האופציה הרוסית. ככל הנראה, סיבות אישיות הן אלה שהשפיעו על השחקן לקבל את ההחלטה. במקביל, נמשכים הניסיונות של הפועל ירושלים לנסות ולהחתים את השחקן.

מוקדם יותר היום, אמר יבגני בוגאצ'ב נשיא קאזאן, כי כל פרטי החוזה עם מקל כבר סוכמו וכי אחרי שהרכז יעבור את הבדיקות הרפואיות הוא יחתום על החוזה. מדובר בחוזה עד סוף העונה עם אופצייה לעונה הבאה. בקאזאן הוסיפו שמקל יחתום ביום שישי על חוזהו, שכרו עד סוף העונה יעמוד על 300 אלף יורו ובעונה הבאה 850 אלף יורו.

עם זאת, גם השיחות על הפועל ירושלים נמשכות.כפי שדיווחנו הבוקר, בין הצדדים קיימת הבנה לגבי ההתקשרות עד סוף העונה הנוכחית. הפערים שקיימים נוגעים להמשך: מקל מעוניין בחוזה לשתי העונות הבאות, אך דורש להכניס בהסכם סעיף יציאה בכל עונה לליגה הטובה בעולם עד לחודש אוקטובר.

המשמעות היא שההכנות של ירושלים עלולות להיפגע מאוד, אם רגע לפני תחילת העונה הרכז הבכיר שלה יחליט לעזוב - מצב שבקבוצה רוצים להימנע ממנו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר