האם לינהארט יירשם לליגה?

במכבי ת"א מתלבטים בנוגע למהלך • אם יבוצע - הקבוצה לא תוכל לרשום יותר זרים למסגרת הישראלית • סופו בספק לפנאתינייקוס

צילום: אלן שיבר // לינהארט. יהיה הזר השמיני של מכבי בליגה העונה?

מועד ההעברות ביורוליג מסתיים היום ומכיוון שבמכבי ת"א לא צירפו גארד זר הם שוקלים לרשום את נייט לינהארט לליגה.

השחקן לא משחק במסגרת הישראלית מתחילת העונה. מהרגע שמכבי ״ביזבזה״ החתמת זר כשהביאה בניגוד למתוכנן את אלכס מאריץ׳ (שהעלה את מצבת הזרים שלה לשישה) היא שמרה את לינהארט רק לאירופה מחשש להגיע למצוקה מאחר ובליגה מותר לרשום רק שמונה זרים במשך כל העונה.  

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

הסיבה שבמועדון עדיין לא בטוחים במהלך היא חשש מפציעות או בעיות של אחד הזרים. במכבי יש מי שרוצה להשאיר החתמה אחת לשעת חירום מכיוון שכרגע כבר רשמה שבעה זרים העונה.  

המועד האחרון להרשמת זרים לליגה הוא אמצע אפריל. מצד שני, מבחינה מקצועית עדיף שהשחקן יהיה חלק מהרוטציה בליגה, גם לשיפור כושרו האישי וגם כדי להוריד עומס מזרים אחרים. צורך זה אפילו התחדד עם פציעתו האחרונה של סילבן לנדסברג.

לנדסברג, כך התברר שלשום, מושבת בחודש הקרוב בגלל שבר מאמץ. מכבי מחפשת ישראלי שיחליפו אבל בינתיים אין כזה בנמצא. 

סופוקליס שחורצאנטיס, שלא שיחק בגמר נגד הפועל ירושלים בגלל פציעה בקרסול, לא התאמן אתמול ואם יושבת גם מאימון הערב הוא לא ישחק מחר מול פנאתינייקוס. הדבר עלול להביא את מכבי ברוטציה מקוצרת משמעותית למשחק הזה. היוונים יחסרו גם הם שחקן משמעותי - הגארד דימרקוס נלסון.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר