"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
יומן: כדורסל ישראלי

בעקבות דו"ח חמור: הוגש צו פירוק כנגד העמותה שמנהלת את הפועל חולון

יחידת רשם העמותות דורש לפרק את "סלעים איתנים" שמנהלת את קבוצת הכדורסל מליגת העל • הבקשה מגיעה בעקבות דו"ח חמור שהוגש וטוען כי מבדיקה שקיימה היחידה, עולים "ממצאים חמורים המראים כי העמותה פעלה בניגוד לחוק, למטרותיה הרשומות ולתקנונה" • כל העדכונים - 12/6

,עודכן
0השמעה
שחקני חולון. יש להם סיבה לדאוג?. צילום: אלן שיבר

21:00 - סטריטבול פתח תקווה יוקדש השנה לזכרו של בני סלע

סטריטבול פתח תקווה יוקדש השנה לזכרו של בני סלע ז"ל, מייסד ויו"ר קבוצת הנשים של הפועל פתח תקווה בכדורסל.

סלע ז"ל, אביהם של איש התקשורת הוותיק ערן סלע ושל גיל סלע, כדורסלן עבר בליגת העל, תרם רבות לקידום הכדורסל הישראלי ובפרט בפיתוח תחום כדורסל הנשים בפתח תקווה.

בני סלע. יהי זכרו ברוך,צילום: עודד קרני

12:00 - הפועל חולון בסכנה?

יחידת רשם העמותות הגישה הבוקר (שני) בקשה לבית המשפט למתן צו פירוק לעמותת סלעים איתנים,המפעילה את קבוצת הכדורסל הפועל חולון.

כזכור, הבקשה מגיעה בעקבות דו"ח חמור שהוגש וטוען כי מבדיקה שקיימה היחידה, עולים "ממצאים חמורים המראים כי העמותה פעלה בניגוד לחוק, למטרותיה הרשומות ולתקנונה".

בדו"ח מואשמת הקבוצה בין היתר בחלוקת רווחים אסורה לנושאי משרה, מתן קבלות פיקטיביות על ידי העמותה לצרכי נושאי משרה בה, שימוש בחשבונות העמותה לשם העברות כספים "צינוריות", חתימה על הסכמים בניגודי עניינים, והנהלת חשבונות שאינה מאפשרת נתיבי בקרה ראויים על השימוש בכספי העמותה.

אוהדי הפועל חולון,צילום: אלן שיבר

עו"ד שולי אבני שוהם, רשמת העמותות וראש רשות התאגידים:"עמותות המתנהלות בניגוד להוראות הדין פוגעות בתדמית ובמוניטין של כלל העמותות בישראל ומובילות לפגיעה חמורה באמון שהציבור נותן בארגונים אלה. אנו פועלים בכל הכלים העומדים לרשותנו בשירות, בפיקוח ובאכיפה כדי למגר התנהלויות בניגוד להוראות הדין ולהגביר את אמון הציבור במגזר השלישי.

"הפעלת כלי האכיפה נעשית מתוך הכרה בצרכים של כל עמותה ועמותה ומתוך רצון להמשיך ולשמר את פעילותן של העמותות במקרים המצדיקים זאת".

תגובת המועדון
"בהמשך לדוח הפיקוח שפורסם ב-2.5.23, קיימנו פגישה עם נציגי מחלקת אכיפה ובקרה ברשם העמותות ב-30.5.23. בקשת הפירוק נעשית בידיעתנו, אך לא בהסכמת המועדון, עם זאת, המועדון הסכים למינוי בעל תפקיד מלווה אשר אנו סמוכים ובטוחים שיתרשם כי הליקויים שהועלו תוקנו וכי העמותה פועלת כיום על פי התקנות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר