"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מספר הזרים יוגבל, התמריצים יוגדלו: מתווה השר המסתמן לליגת העל בכדורסל

ל"ישראל היום" נודע: המתווה המסתמן יכלול העברת 30 מיליון שקלים לקבוצות שישחקו לאורך העונה עם ארבע זרים בלבד • קבוצות שיחליטו לוותר, צפויות לקבל היתר להחזיק בסגלן עד 8 זרים • הפרטים המלאים בפנים

,עודכן
0השמעה

חיובים - פודקאסט הכדורסל של "ישראל היום" - פרק 37

בעוד ליגת ווינר סל תגיע השבוע לסיומה ותכתיר אלופה חדשה שתגיע מאחת מקבוצות העיר תל אביב, קבוצות הליגה, שכבר סיימו את חלקן העונה, יושבות ומחכות להתקדמות מתווה השר והעברת הכספים שהובטחו, ועל כן לא התחילו לבנות את הסגלים לעונה הבאה.

בחודש שעבר הגיע שר התרבות והספורט, מיקי זוהר, להתארח בישיבת הדירקטוריון של מנהלת ליגת העל. אל הישיבה הגיעו נציגי הקבוצות מהליגה ביחד עם נציגי הקבוצות שעלו לליגת העל, הפועל עפולה ועירוני רמת גן, שהגיעו כאורחים. השר הציג בפני הנוכחים את המתווה בנוגע לכדורסל הישראלי וליגת העל בפרט.

הנושא המרכזי שתפס את הכותרות והעסיק את מרבית המשתתפים היה כמות הזרים שתוכל קבוצה לרשום בטופס המשחק ולא הוגבלה במקור, אולם לאחר שבועות של דיונים הגיעו הצדדים להסכמות וכמות הזרים בטופס המשחק תוגבל.

ל"ישראל היום" נודע כי המתווה המסתמן יכלול העברת 30 מיליון שקלים לקבוצות שישחקו לאורך העונה עם ארבע זרים בלבד. קבוצות אלה, במידה שיחליטו לשחק גם במפעלים האירופים, צפויות על פי הסכם לקבל היתר להחזיר בסגל עד שישה זרים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מנגד, קבוצות שיחליטו לוותר על המתווה ולרשום חמישה זרים, הכמות המקסימלית שתותר (זהה לכמות היום), צפיות לקבל היתר להחזיק בסגלן עד 8 זרים, כמות דומה למספר הרישומים המותר כעת לקבוצה לרשום באיגוד הכדורסל.

סוגייה נוספת שנידונה כעת היא כמות רישומי הזרים שתוכל קבוצה לבצע בעונה, מה שישפיע באופן מיידי על קצב התחלופה והשינויים של שחקנים בליגה, אך נכון לעכשיו אין עדיין מספר מוחלט.

הסייג היחיד והמשמעותי למימוש ההסכם הוא ההתחייבות של המשרד להעבירו עד 15.6, יום חמישי הקרוב, בשביל לתת לקבוצות את הכסף והאפשרות להתכונן עימו לעונה הבאה. לאחר שאושר תקציב המדינה מקווים בקבוצות הליגה כי מהלך זה יושלם בסופו של דבר. אם לא יועבר הכסף עד תאריך זה, יבוטל ההסכם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר