"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בלי קרב: הפועל תל אביב השלימה 0:3 קליל על עירוני נס ציונה בדרך לחצי גמר הפלייאוף
תומר גינת, ג'ורדן מקריי וג'ייקובן בראון סחפו את האדומים ל-69:102 מוחץ • שחקניו של דני פרנקו יחכו כעת למנצחת בסדרה המקבילה בין הפועל ירושלים לבני הרצליה
ג'ורדן מקריי. אחד המצטיינים. צילום: דני מרון

בלי קרב: הפועל תל אביב השלימה 0:3 קליל על עירוני נס ציונה בדרך לחצי גמר הפלייאוף

תומר גינת, ג'ורדן מקריי וג'ייקובן בראון סחפו את האדומים ל-69:102 מוחץ • שחקניו של דני פרנקו יחכו כעת למנצחת בסדרה המקבילה בין הפועל ירושלים לבני הרצליה

תומר גבעתי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עולה שנייה בסוויפ תפסה את מקומה בין ארבע הגדולות. הפועל תל אביב גברה הערב (שלישי) על עירוני נס ציונה בהיכל קבוצת שלמה ללא קושי, בתוצאה 69:102, והשלימה 0:3 בסדרת רבע גמר הפלייאוף ועלתה לחצי הגמר, שם תחכה למנצחת בסדרה המקבילה בין הפועל ירושלים לבני הרצליה.

עבור האדומים היה מדובר בערב של שמחה כפולה על הפרקט. לפני פתיחת ההתמודדות הכריזה מנהלת הליגה על חבר נוסף בחמישיית נבחרי העונה והעניקה את הפרס לפורוורד האדומים תומר גינת. אליו הצטרף חברו לקבוצה בר טימור, שזכה לפרס השחקן השישי של העונה.

שחקני הפועל תל אביב בסיום המשחק. טיול לחצי הגמר, צילום: דני מרון

לאחר שהובסה בביתה במשחק השני, קיוותה החבורה מלב המושבה לרשום תצוגה טובה יותר ולגרור את הסדרה למשחק רביעי, אך על הפרקט המשחק הוכרע כבר במהלך הרבע הראשון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גינת, ג'ורדן מקריי וג'ייקובן בראון הציגו יכולת נפלאה וההפרש חצה את רף 20 הנקודות כבר ברבע השני. הכתומים סיימו את עונתם ללא ניצחון בפלייאוף, בתבוסה מביכה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...