בונזי קולסון. מתכונן למשחק החמיש. צילום: אלן שיבר

בונזי קולסון: "בואו נלך לעשות היסטוריה, אנחנו יכולים לעשות את זה"

אחרי התבוסה שהנחילו למונאקו 69:104 והשוו את הסדרה ל-2:2, כוכב מכבי תל אביב בשיחה עם "ישראל היום": " כולם הגיעו באנרגיות הנכונות אבל ההמשך לא יהיה קל" • לקראת המשחק המכריע: "לא יכול להגיד שהם הפייבוריטים"

48 שעות לאחר שהפסידה למונאקו וירדה לפיגור 2:1 בסדרת רבע גמר היורוליג, מכבי תל אביב חזרה אמש (חמישי) להיכל מנורה מבטחים וסיפקה משחק גדול עם 69:104 על הצרפתים, שקבע משחק חמישי ומכריע בנסיכות ביום רביעי הקרוב.

הצהובים, שהגיעו להתמודדות עם הגב אל הקיר והלחץ עליהם בידיעה כי הפסד יסיים את עונתם האירופית, פתחו את הרבע ראשון בצורה מהוססת שהובילה לפיגור מוקדם של 8 נקודות, אולם החל מהרבע השני הייתה רק קבוצה אחת על המגרש. ריצת 0:20 של הצהובים תוך שלוש דקות והתפוצצות של לורנזו בראון סימנה את העתיד לבוא, במחצית שנייה שהייתה במעמד חד צדדי.

בשיחה עם "ישראל היום" שיתף בסיום בונזי קולסון מתחושותיו. "אנחנו מרגישים נהדר אבל נשאר צנועים, יש לנו עוד משחק אחד בסדרה שעלינו לנצח ונרצה להמשיך לשחק כמו ששיחקנו אתמול".

כמה לחץ השתחרר אחרי הניצחון?
"אני לא אוהב להשתמש במושג הזה, שום דבר לא קל ביורוליג וצריך לכבד תמיד את היריבה שעומדת מולך. רצינו להשיג את הניצחון הזה עבור המועדון ולשלוח את הסדרה למשחק 5 ומכריע".

מה הפך את המשחק לפשוט עבורכם?
"כאשר אנחנו משחקים באופן משוחרר, נהנים על הפרקט ורצים בכל הזדמנות –אנחנו קבוצה מיוחדת. עשינו עבודה טובה בהגנה ושיחקנו קבוצתי בהתקפה, זה ניצחון גדול עבורנו".

אף קבוצות חוץ לא ניצחה את המשחק החמישי בסדרת פלייאוף, אתה חושב שתהיו הראשונים?
"ברור, בואו נלך לעשות היסטוריה. יש לנו קבוצה שמתאימה בדיוק לאתגר –צעירה ורעבה שרוצה מאוד לנצח, אני חושב שאנחנו יכולים לעשות את זה".

אתה חושב ששלחתם מסר?
"אני חושב שכן, אפשר להגיד. כולם הגיעו באנרגיות הנכונות אבל ההמשך לא יהיה קל, מונאקו קבוצה נהדרת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בשבוע הבא המשחק החמישי והמכריע, מי הפייבוריטית?
"אני לא יכול להגיד שהיריבה שלנו. זה לא קל, הם קבוצה טובה אבל אנחנו נגיע לנסות להשלים את העבודה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...