שריפת דגל ישראל וזריקת אבנים: צפו באלימות הקשה נגד אוהדי הפועל ירושלים ביוון

אוהדי א.א.ק אתונה השליכו חפצים לעבר היציע, ואוהד ישראלי נפצע בכתף: "ירו זיקוקים וחזיזים לכיווננו, במזל לא פגעו בכלום. דיברנו עם המשטרה, המסר שלהם היה שהם לא נכנסים ליציע שלהם בגלל שזה מסוכן"

אבנים וזיקוקים לעבר האוהדים הישראלים

עם פתיחת המשחק בין הפועל ירושלים לא.א.ק אתונה הערב (רביעי) במסגרת רבע הגמר של ליגת האלופות בכדורסל, נתקלו האוהדים הישראלים באלימות קשה מכיוון הקהל המקומי.

אוהדים של הקבוצה היוונית הדליקו זיקוקים, וחזיזים והשליכו אבנים בתוך האולם, מה שגרם לשופטים אף לעצור את ההתמודדות למספר רגעים. כמו כן, דגלי פלשתין רבים נצפו ביציעים של אוהדי הקבוצה המקומית שגם שרפו דגל ישראל.

אחד מאוהדי הפועל ירושלים נפצע קל בכתף ונזקק לחבישה, זאת בעקבות חפצים שהושלכו לעבר האוהדים הישראלים. 

עמית, אוהד הפועל ירושלים שנכח באולם, מספר ל"ישראל היום": "מהרגע שנכנסנו ליציע יש מספר סמני לייזר שמכוונים ישירות לעיניים שלנו, ירו זיקוקים וכמה חזיזים בכיוון ישיר ליציע, במזל לא פגעו בכלום. דיברנו עם המשטרה, המסר שלהם היה שהם לא נכנסים ליציע שלהם בגלל שזה מסוכן".

"המשטרה חסרת אונים מול האוהדים המקומיים, הם השליכו חפצים ללא הפסקה. הם זרקו חלקי קרמיקה ופירקו את השירותים של האולם".

מטח אבנים לעבר אוהדי הפועל ירושלים ביוון | על פי סעיף 27א

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קורנליוס נלחם על הכדור. הערב ביוון, צילום: FIBA
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר