"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ממשיכה בתנופה: 82:91 להפועל חיפה על עירוני קריית אתא
המשחק של חיפה (12 שלשות) נע יפה סביב שלושת העוגנים: אנתוני היקי (23 נקודות), קאדים אלן (16) והסנטר שון ג׳ונס (10 ריבאונד ו-5 חסימות) • המפסידה מסתבכת בתחתית: ניצחון מחר של גלבוע על גליל עליון, והיא במרחק ניצחון אחד מהמקום האחרון
אנתוני היקי. הערב ברוממה | צילום: מנהלת הליגה בכדורסל

ממשיכה בתנופה: 82:91 להפועל חיפה על עירוני קריית אתא

המשחק של חיפה (12 שלשות) נע יפה סביב שלושת העוגנים: אנתוני היקי (23 נקודות), קאדים אלן (16) והסנטר שון ג׳ונס (10 ריבאונד ו-5 חסימות) • המפסידה מסתבכת בתחתית: ניצחון מחר של גלבוע על גליל עליון, והיא במרחק ניצחון אחד מהמקום האחרון

אבי סגל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי העלייה לחצי גמר הגביע, הפועל חיפה ממשיכה הערב (ראשון) בתנופה עם ניצחון ביתי על עירוני קריית אתא 82:91.

המפסידה מסתבכת בתחתית. ניצחון מחר של גלבוע על גליל עליון, והיא במרחק ניצחון אחד מהמקום האחרון. חיפה שיחקה רק עם שלושה זרים אחרי שדבונטה אפסון נפצע בסופ״ש וייעדר תקופה ארוכה. המאמן שרון דרוקר חיפה על כך בהגנה אזורית, וגם הצעיר גור לביא נתן תרומה יפה.

המשחק של חיפה (12 שלשות) נע יפה סביב שלושת העוגנים: אנתוני היקי (23 נקודות), קאדים אלן (16) והסנטר שון ג׳ונס (10 ריבאונד ו-5 חסימות).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

קרית אתא לקחה לא פחות מ-24 ריבאונדים בהתקפה ונהנתה מערב שיא של ג׳בונטה רדיק עם 29 נקודות ו-11 ריבאונדים. הבעיה שהיא לא קיבלה שום תרומה מעבר לקשת וקלעה רק 3 מ-19 לשלוש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...