"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משימת הישרדות
נבחרת העתודה תפתח מחר את משחקיה באליפות אירופה דרג א' באיטליה • בגלל השיטה החדשה של פיב"א, שבע נבחרות מתוך 20 ימצאו עצמן בדרג השני בתום הטורניר • ישראל, שנמצאת בבית עם סרביה ויוון, חייבת לפחות לעבור לשלב הבא
דן שמיר. השיטה של פיב"א הפכה את האליפות למורכבת יותר // דן שמיר. השיטה של פיב"א הפכה את האליפות למורכבת יותר

משימת הישרדות

נבחרת העתודה תפתח מחר את משחקיה באליפות אירופה דרג א' באיטליה • בגלל השיטה החדשה של פיב"א, שבע נבחרות מתוך 20 ימצאו עצמן בדרג השני בתום הטורניר • ישראל, שנמצאת בבית עם סרביה ויוון, חייבת לפחות לעבור לשלב הבא

אבי סגל
, עודכן

נבחרת העתודה של ישראל הגיעה אתמול לעיר ליגננו באיטליה, שם תחל מחר את משחקיה באליפות אירופה דרג א'. ישראל הוגרלה לבית ב' מתוך ארבעה בתים ויריבותיה (על פי הסדר שבו תפגוש אותן) הן: בולגריה (מחר), יוון (9/7), סרביה (10/7) ולטביה (11/7).לעתודה, כמו לכל הנבחרות הצעירות, היתה תקופת קשה לאחר שבסוף העשור הקודם ירדה לדרג ב'. העתודה גם היתה הנבחרת הראשונה ששבה לדרג א' (קיץ 2013), כשנבחרת הנוער עשתה זאת בקיץ שעבר (הקדטים עדיין בדרג ב'.)

נבחרת העתודה של המאמן שרון דרוקר לא רק עלתה לדרג א', היא גם הציגה קמפיין מצוין בטורניר שנערך ביוון - סיימה במקום השביעי והזכירה את הימים היפים שהיו בעבר לנבחרות הללו.הנבחרת הנוכחית פחות נוצצת וחרב הירידה לדרג ב' עומד מעליה לא בגלל רמתה, אלא בגלל שינוי השיטה. פיב"א הקטינה את כמות המשתתפות באליפות הבאה (2016), ומהאליפות הנוכחית באיטליה ירדו לדרג השני לא פחות משבע נבחרת.

במילים אחרות: אם ישראל לא תעלה לשלב הבא אחרי מחזור הבתים ותתייצב בין 12 הראשונות, היא בסכנה גדולה מכיוון שנבחרת אחת בלבד מתוך השמונה תשרוד בדרג בכיר. בבית עם נבחרות כגון יוון וסרביה משימת העלייה בין שלוש הראשונות תהיה לא פשוטה.

בהשוואה לנבחרת של הקיץ שעבר יש פחות שמות גדולים. רפי מנקו, אדם אריאל, גולן גוט ואיגור קולשוב עברו את הגיל, אבל מצד אחר לנבחרת יש את נאור שרון, איתי שגב, עידן זלמנסון וחואקין שוכמן שהמשיכו, נוסף על ספנסר וויס המתאזרח.

מאמן הנבחרת, דן שמיר, עבר עונה לא פשוטה בתור מאמן הפועל אילת. הקבוצה פתחה את הליגה רע מאוד וכיסאו התנדנד; בהמשך השתפר המצב, אבל אז הובסה אילת בחצי גמר הגביע על ידי הפועל ירושלים ושמיר פוטר. לאחר מכן הוא נקרא לדגל ומונה לתפקיד על ידי פיני גרשון, מנהל העל של נבחרות ישראל.

שמיר עבד תחתיו במכבי ת"א והיה מאמן הפועל חולון כשגרשון היה בתפקיד ניהולי במועדון. אגב, גם עבור גרשון זהו סוג של בכורה. נבחרת העתודה היא הראשונה שתיכנס למשחקים רשמיים מאז התחיל את התפקיד באיגוד הכדורסל לפני כמה חודשים.הנבחרת קיבלה חיזוק משמעותי בדמותו של אחד משחקני העבר המשמעותיים שהיו לנבחרות ישראל - מוטי דניאל - שיהיה המנהל שלה. עוזריו של שמיר הם עופר רון וארז דגן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...