יוגב אוחיון בספק לאליפות אירופה

עוד מכה לנבחרת ישראל? • אחרי הלפרין ופניני, גם רכז מכבי ת"א עלול להחמיץ את הקמפיין בגלל בעיה בריאותית

אוחיון /// צילום: אלן שיבר // אוחיון

שבוע לא פשוט עובר על נבחרת ישראל, רגע לפני פתיחת האימונים לקראת אליפות אירופה. אחרי שאיבדו את יותם הלפרין ואת גיא פניני, עלולים הכחולים-לבנים להתייצב לקמפיין גם ללא יוגב אוחיון.

רכז מכבי ת"א סובל מבעיות רפואיות, שהגבילו אותו במהלך העונה האחרונה וגרמו לו להיעדר גם ממוקדמות היורובאסקט בקיץ הקודם. בימים האחרונים הוא עבר טיפולים בחו"ל, והשתתפותו בטורניר מוטלת בספק.

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אם אוחיון אכן ישוחרר מהסגל, ייוותרו לרשותו של המאמן ארז אדלשטיין שלושה רכזים: גל מקל, אפיק ניסים ובר טימור. 

אוחיון (28, 1.91 מ') שיחק 28.4 דקות בערב באליפות אירופה הקודמת, ב-2013 - שני רק לליאור אליהו (28.6) - והעמיד ממוצעים של 4.8 נקודות, 3.4 ריבאונדים ו-4.4 אסיסטים. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הקונספציה של הנבחרת בקו האחורי היתה אמורה להישען בראש ובראשונה על כישוריהם ההגנתיים של אוחיון ומקל בשתי עמדות הגארד, אולם כעת נראה כי אדלשטיין ייאלץ לחפש אחר פתרונות נוספים. לא מן הנמנע רביב לימונד ישודרג לחמישייה המובילה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר