ניצחון עם בונוס: הפועל חולון גברה 81:83 על הפועל חיפה

האלופה גברה על האדומים במשחק השלמה מהמחזור השביעי, והבטיחה יתרון ביתיות בשלב רבע הגמר של גביע המדינה • אריק גרין, שחוזהו בקבוצה פג הלילה הצטיין בדקות ההכרעה

ג'ו רגלנד. היום, צילום: מאור אלקסלסי

הפועל חולון ניצחה הערב (רביעי) את הפועל חיפה 81:83 במשחק השלמה מהמחזור ה-7 בליגת העל בכדורסל.

הבונוס של הניצחון: האלופה מסיימת את הסיבוב הראשון ברביעייה הראשונה, והמשמעות היא יתרון ביתיות ברבע גמר גביע המדינה. הפועל ירושלים תסיים מחוץ לרביעייה.

גיבור הדקות האחרונות היה אריק גרין שמסיים חוזה הלילה ועדיין לא ברור אם ימשיך במועדון. על הבאזר של של הרבע השלישי ראינו את סל העונה - ג׳אבון דלורייה הזר החדש של חולון קלע ממגרש שלם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

זה היה קרב בין שני רכזים גדולים בו ניצח ג׳ו רגלנד (24 נקודות ו-7 אסיסטים) את אנטוני היקי (19 ו-7 אסיסטים). המשחק היה פיזי מאוד ושקול, ומה שהכריע היה הניסיון הרב של חולון. גרין היה חלש בכל המשחק ולא קלע מהשדה במשך שלושה רבעים, אלא שאז הגיעו שתי שלשות שלו בדקות הסיום שסייעו לחולון להשיג את המטרה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר