נמנעה ממבוכה גדולה. במשחק שיכל גם להיגמר עם הפסד מפתיע, הפועל ירושלים ניצחה הערב (שלישי) 71:72 את באקן ברס הדנית בזכות סל ניצחון של מארקס מייריס 2.2 שניות לסיום, ועלתה למאזן 1:2 בליגת האלופות.
ירושלים שיחקה מול הקבוצה החלשה בבית ואחת החלשות במפעל ובכל זאת הייתה קרובה להפסד. היא פשוט ממשיכה לא לשכנע ביכולת שלה. מול קבוצה כזו פשוט היה אסור לה להסתבך. רק נאיביות דנית במהלך האחרון עזרה לה לנצח בסיום.
ירושלים שוב מציגה את המגבלות ההתקפיות ונתקעת על איזור ה-70 נקודות. היא אפשרה למארחת לקחת 14 ריבאונדים בהתקפה והיא בעצמה הלכה רק תשע פעמים לקו. גם מחוץ לקשת ירושלים לא הרשימה עם שמונה שלשות ב-27 אחוז. קאדין קרינגטון וספידי סמית' סיימו עם שלשה אחת בלבד מ-12 משותפות.
המחצית השניה עוד היתה סבירה. בראשונה הציגה חולשה גדולה ובמהלכה אפשרה לבאקן להוביל כבר בהפרש דו ספרתי. היא סיימה אותה רק עם 28 נקודות. במחצית השניה חל שיפור, קודם כל בקצב המשחק של ירושלים. מספר שחקנים כמו ליוואי רנדולף נכנסו למשחק וזאק הנקינס (14 נקודות, תשעה ריבאונדים) היה יתרון בולט בצבע למרות שלא נוצל מספיק.
המשחק היה צמוד ושלוש דקות לסיום ירושלים הובילה 62:68 - יתרון שנראה היה שיבטיח ניצחון - אך בכל זאת הצליחה להסתבך בגדול. 6.5 שניות לסיום ראיין אבאנס (בעבר במכבי רעננה) העלה את המארחת ליתרון 70:71 וירושלים הייתה בדרך למבוכה גדולה.
במהלך האחרון היו לדנים שלוש עבירות לתת אבל הם לא מנעו את החדירה של רנדולף, שהוריד כדור לדאנק של מייריס (15 נקודות, מנקודות האור של ירושלים) שהבטיח ניצחון יקר במקום שבו כנראה היריבות שלה ינצחו גם כן.

