"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
באיחור לא אופנתי: נהריה נכנעה לבון הגרמנית
הסגולים נרדמו ברבע הראשון בגרמניה (29:5) והובסו 89:68 במשחק הראשון של רבע גמר היורופ קאפ • הסיכויים בגומלין בעין שרה נראים קלושים
ניב ברקוביץ' (מימין). קבוצתו הובכה הערב בגרמניה // ניב ברקוביץ' (מימין). קבוצתו הובכה הערב בגרמניה

באיחור לא אופנתי: נהריה נכנעה לבון הגרמנית

הסגולים נרדמו ברבע הראשון בגרמניה (29:5) והובסו 89:68 במשחק הראשון של רבע גמר היורופ קאפ • הסיכויים בגומלין בעין שרה נראים קלושים

אבי סגל
, עודכן

עירוני נהריה שילמה הערב מחיר כבד על פתיחה נוראית בגרמניה מול טלקום בון. ההגעה המאוחרת של הסגולים למשחק אחרי רבע ראשון איום גורמת לכך שהסיכויים בגומלין רבע גמר היורופ קאפ בעין שרה קלושים לאחר ההפסד 89:68.

השחקנים של אריק אלפסי לא היו במגרש ברבע הראשון. זה היה רבע שבו הם התקשו להוציא זריקה. הגרמנים הציגו פתיחה מדהימה של 0:17 כשנהריה מאבדת שישה כדורים וחוטפת שלוש שלשות. רק אחרי חמש דקות נקלעה הנקודות הראשונה של הסגולים. ההפרש גדל ל־3:27 וסל שדה ראשון נקלע על ידי נהריה דקה לסיום הרבע, בדרך ל־5:29 לגרמנים בסיומו. נהריה גם עמדה על 3 מ־9 מהעונשין ברבע הזה.

ברבע השני חל שיפור. נהריה כפתה תשעה איבודים על בון, ההפרש עוד עלה ל־16:42 אבל ירד במחצית ל־42:23. זה קרה הרבה הודות לסקוטי הופסון, שקלע 12 נקודות במחצית הראשונה. בון סיימה את המחצית עם 85.7 אחוז מ־2.

נהריה עוד צימצמה ל־44:27 בתחילת הרבע השלישי, לפני שנעצרה שוב וההפרש צמח בחזרה ל־31:56. ריצת 4:16 הביאה אותה ל־60:47 ברבע הרביעי אבל זה היה הכי קרוב שהיא הגיעה. בסופו של דבר מדובר בהפרש שהיה קשה מאוד לסגור.

בסידרה שממנה תגיע היריבה של בון או נהריה בחצי הגמר ניצחה אתמול אושאק ספורטיף בטורקיה את נאנטר הצרפתית 82:85. במשחקים האחרים: ציבונה זאגרב - שאלון 85:87, אניסיי קראסנויאסק - אוסטנד 72:84.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...