"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל ירושלים הובסה בהרצליה; גליל עליון ניצחה את ב"ש
חניכיו של אלכסנדר דז'יקיץ' נראים לא טוב וסיימו ב-66:83 • האדומים מהצפון הצליחו להפוך משחק צמוד לניצחון בכורה בליגה
ניצחון ענק לבני הרצליה | צילום: עודד קרני

הפועל ירושלים הובסה בהרצליה; גליל עליון ניצחה את ב"ש

חניכיו של אלכסנדר דז'יקיץ' נראים לא טוב וסיימו ב-66:83 • האדומים מהצפון הצליחו להפוך משחק צמוד לניצחון בכורה בליגה

תומר גבעתינדב דימנד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לא כך קיוותההפועל ירושלים החדשה של אלכסנדר דז'יקיץ'לפתוח את עונתה בליגת ווינר, כשלאחר שני משחקים האדומים עדיין ללא ניצחון. לאחר שרשמה הפסד מאכזב במחזור הליגה הראשון לעונה, האדומים פגשו הערב (שבת) את בני הרצליה באולם היובל במטרה להמשיך הלאה ולהשיג ניצחון ראשון לעונה בליגה, ואולם רצונות לחוד ומציאות לחוד.

האדומים נראו לא מחוברים ולא מתואמים, כשלו בלעצור את כריס באב וחבריו וספגו הפסד ליגה שני ברציפות ופתחו את העונה במאזן 0:2 שלילי, לראשונה מאז עונת 2013/14, גם אז הפסידו להרצליה במחזור השני, העקב זה נגמר ב- 66:83.

מן העבר השני, מחזיקת הגביע של אורן אהרוני יכולה לחזור ולחייך לאחר שפתחה את עונה בצורה מגומגמת, עם שני הפסדים רצופים בליגה ובאירופה, אך התגברה עליהם עם ניצחון מרשים. החבורה מהשרון קיבלה לשורותיה את סנטר הרכש ג׳וליאן גמבל שערך הופעת בכורה, ורשמה ניצחון ראשון לעונה לעיני הקהל הביתי, שמילא את האולם.

המחצית הראשונה הייתה צמודה לכל אורכה, כששתי הקבוצות מציגות כדורסל מהוסס שאופייני לפתיחת עונה. דקות טובות של ליוואי רנדולף הוליכו את האורחים מירושלים לריצה בסוף הרבע השני וליתרון של 7 נקודות בסיומו.

מחזיקת הגביע פתחה את המחצית השנייה בסערה, ובהובלת כריס באב שבלט השתלטה על המשחק עם רבע השלישי חד צדדי, ועלתה ליתרון של שמונה נקודות. חניכיו של אהרוני המשיכו לשלוט בהתמודדות גם ברבע האחרון והגדילו את יתרונם ל-13 נקודות, עליו שמרו בהצלחה עד לסיום.

אורן אהרוני, צילום: עודד קרני

גליל עליון ניצחה את ב"ש 84:90

במשחק נוסף שנערך הערב ניצחה הפועל גליל עליון ניצחה 84:90 את הפועל ב״ש. האורחים פתחו טוב בזכות טיידג׳אן קייטה, שקלע את 8 הנקודות הראשונות שלהם במשחק. הגארד החדש קאליל אחמד, עם נקודות ראשונות בישראל - השלים מהלך של שלוש נקודות שקבע את תוצאת הרבע הראשון. 25:18 לב״ש.

המגמה נמשכה גם ברבע השני, והדרומיים הגדילו את היתרון שלהם ל-16 בזכות עם דקות מצוינות של הישראלים הצעירים תומר פורת ורועי פריצקי. נמרוד לוי, אחד השחקנים הטובים בליגה בעונה שעברה, בינתיים לא בעניינים, אחרי שביצע עבירה שנייה מוקדמת וירד לספסל. בהפסקה, האורחים הובילו 51:43.

הקבוצה של ברק פלג הגיעה למשחק רק ברבע השלישי, בהובלתם של עבדול מאליק אבו ואיתי מושקוביץ - שהעלה את גליל ליתרון ראשון במשחק שלוש דקות לסיום הרבע. פריצקי, במשחק מעולה, קלע סל יפהפה על הבאזר. 10 דקות לסיום - ב״ש מובילה 69:67.

הרבע האחרון הלך צמוד צמוד והיתרון עבר מצד לצד. ג׳יילן האדסון (19 נק׳) עם 2 קליעות מדויקות מהעונשין 19 שניות לסיום הכריע, ונתן לגליל ניצחון מתוק ראשון לעונה 84:90. דווקא רועי פריצקי (12 נק׳ ו-7 ריבאונדים), שנתן משחק מעולה החטיא זריקה חשובה מהקו ברגע האמת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כבר בשלב מוקדם של העונה אפשר לומר שלברק פלג יש זרים טובים מאוד, וגם העונה, הגליל ידברו חזק בזירה המקומית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...