"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מרוצים בע"מ: "נצטרך להמשיך להשתפר"
אלכס טיוס ומכבי ת"א יודעים שלמרות חשיבות ואיכות הניצחון בטורקיה, יש עוד מספיק מה לתקן • עם זאת, ספאחיה נשמע אופטימי: "ככה רציתי לראות את הקבוצה משחקת" • ועכשיו הפנים למשחק היורוליג הקרוב מול חימקי
קיין בפעולה. "לפנינו משימות לא פשוטות" // צילום: באדיבות אתר היורוליג // קיין בפעולה. "לפנינו משימות לא פשוטות"

מרוצים בע"מ: "נצטרך להמשיך להשתפר"

אלכס טיוס ומכבי ת"א יודעים שלמרות חשיבות ואיכות הניצחון בטורקיה, יש עוד מספיק מה לתקן • עם זאת, ספאחיה נשמע אופטימי: "ככה רציתי לראות את הקבוצה משחקת" • ועכשיו הפנים למשחק היורוליג הקרוב מול חימקי

מערכת ספורט היום
, עודכן

הניצחון (81:94) על אנאדולו אפס, תוך תצוגת שלשות נדירה (15 מ-24), שיחרר אתמול לחץ רב במכבי ת"א, שהגיעה לטורקיה עם רצף הפסדים. עם זאת, הצהובים יודעים שהם גברו בסך הכל על סוגרת טבלת היורוליג, ואם ברצונם להשתחל לפלייאוף, הם צריכים המשכיות ולהיראות טוב גם בשבוע הבא.

המשימה הקרובה - ניצחון ביתי על חימקי, ולקראת משחק זה אמר אלכס טיוס: "הניצחון על אנאדולו היה חשוב, אבל אנחנו נצטרך להמשיך להשתפר. חשוב שנשחק טוב יותר ושנשמור על הבית שלנו מול חימקי". לטיוס הצטרף דיאנדרה קיין: "מגיע לנו ליהנות מהניצחון בטורקיה, אבל רק לזמן קצר. יש לפנינו משימות לא פשוטות, וצריך להתכונן אליהן".

המאמן נבן ספאחיה, נשמע מרוצה עם החזרה למסלול הניצחונות: "ככה רציתי לראות את הקבוצה משחקת. השחקנים נראו מחוייבים". אחת הסיבות למצב הרוח הטוב של הקרואטי הוא הפסדה של חימקי למילאנו, שהופך את המשחק נגד הרוסים לקרב ישיר על המקום השביעי. מכבי אמנם לא תלויה בעצמה עדיין, אבל ניצחון על חימקי יסדר לה בינתיים את המקום השביעי.

לפני המפגש עם חימקי, צפוי למכבי משחק קשה ויוקרתי, מחרתיים, נגד הפועל ירושלים. ניצחון על הקבוצה מהבירה אמור לתת לקבוצה של ספאחיה את הדחיפה ואת החיזוק הנדרש להגיע למשחק החשוב מול חימקי ברמת מוכנות גבוהה - חלום הפלייאוף ביורוליג, אחרי השנים הרעות, ממשיך לחיות

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...