"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גיא פניני: "רוצים להמשיך את המסע ולהעפיל לגמר"

מסיבת העיתונאים לקראת רגע האמת מחר • גודס: "האמנו כל הדרך שנגיע לכאן" • דלטון או בורדיון לא ירשמו • צפו במנקו מדבר באימון המסכם

,עודכן
0השמעה
גיא פניני ומרסילינו הוארטס, צילום: האתר הרשמי של ליגת האלופות

רגע לפני משחקי חצי גמר ליגת האלופות שיתקיימו מחר (שישי), נערכה היום מסיבת העיתונאים הרשמית שמארגנת ליגת האלופות בבילבאו, בהשתתפות ארבעת המאמנים וארבעת הקפטנים של הפועל חולון, טנריפה, מנרסה ולודוויגסבורג.

המסיבה החגיגית,צילום: האתר הרשמי של ליגת האלופות

הראשון לשאת דברים באירוע היה המאמן של הפועל חולון,גיא גודס:"אנחנו שמחים מאוד להגיע לפיינל פור ולייצג את הפועל חולון פה. יהיה איתנו 1,000 אוהדים שידחפו אותנו כמיטב המסורת של חולון, ואנחנו מקווים שנוכל להשלים את המטרה שלנו".

גיא גודס,צילום: האתר הרשמי של ליגת האלופות
"עברנו דרך ארוכה דרך השלב הראשון, הפליי-אין והטופ 16. כל הזמן היינו עם אמונה שאנחנו יכולים להתקדם ולהמשיך הלאה, וככה אנחנו גם מגיעים לכאן. טנריפה קבוצה חזקה ומנוסה שכבר הייתה בהרבה מעמדים כאלה ויהיה משחק חזק ומעניין".

גיא פניניהקפטן של הפועל חולון הוסיף גם הוא דברים: "זו התרגשות גדולה מאוד עבורנו להיות פה, עשינו דרך יפה עד כאן ועכשיו אנחנו רוצים להמשיך את הדרך שלנו בפיינל פור. יש לחץ אבל אנחנו צריכים לדעת לשלוט בו"

גיא פניני,צילום: האתר הרשמי של ליגת האלופות

"הפועל חולון היא כמו משפחה אחת - האוהדים, המנהלים, השחקנים. אנחנו בטוחים שתהיה באולם אווירה נהדרת ואנחנו מקווים שהיא תעזור לנו להתקדם לגמר".

איבד את אביוהאימון המסכם:

לאחר מסיבת העיתונאים עלתה הפועל חולון לפרקט לאימון המסכם לקראת חצי הגמר. כל שחקני הסגל של גיא גודס כשירים למשחק, ומחר במהלך היום תתקבל החלטה מי לא יירשם, כשככל הנראה ההתלבטות של הצוות המקצועי היא בין היידן דלטון לפרדריק בורדיון.

בשעות הבוקר תגיע חולון לאימון קליעות קצר ואחרון לפני המשחק, צפו בדברים שהיו לרפי מנקו לומר לקראת המשחק:

יעקב מאיר

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר