"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אשדוד בעקבות יובל זוסמן

ל"ישראל היום" נודע כי בראד גרינברג, שימשיך בתפקידו כמאמן הקבוצה, מעוניין לצרף את הכישרון הצעיר של מכבי ת"א, שרוצה לצאת לעונת השאלה • במועדון מתלבטים בין צ'וברביץ' לרוזפלט • בהפועל חולון מתרגשים משובו של קאליף וואייט: "הפך לסוג של אגדה"

,עודכן
זוסמן (מימין). מעוניין להיות מושאל לקבוצה אחרת // צילום: דני מרון // זוסמן (מימין). מעוניין להיות מושאל לקבוצה אחרת // צילום: דני מרון

בראד גרינברג נשאר במכבי אשדוד, וההודעה הרשמית צפויה לצאת כבר בימים הקרובים. אחרי שסיים את עבודתו עם נבחרת קוסובו במוקדמות גביע העולם, המריא המאמן לביתו בארה"ב ומשם עובד על בניית הקבוצה לעונה הבאה.

ל־"ישראל היום" נודע לראשונה כי גרינברג מעוניין להביא את יובל זוסמן ממכבי ת"א. הכישרון הצעיר רוצה להיות מושאל לקבוצה אחרת, ובמועדון הדרומי מקווים כי העובדה שנמרוד לוי, שגם הוא שייך לצהובים, עשה בעונה החולפת התקדמות משמעותית תחת גרינברג, תשכנע את ראשי הצהובים להעדיף את ההצעה שלהם על פני קבוצות אחרות.

בעניין אחר, בעקבות עזיבתו של אלכס צ'וברביץ' להפועל ירושלים, ל"ישראל היום" נודע לראשונה כי המועמד המוביל להחליפו הוא אייזק רוזפלט שלא ימשיך בהפועל אילת. הסנטר המתאזרח נמצא במגעים עם הקבוצה הדרומית וקיימת אפשרות שיחתום בתקופה הקרובה.

סק הנרי אומנם הצטרף לליגת הקיץ בסין ומנסה להשיג חוזה בשורות הונאן המקומית, אך קיים סיכוי גבוה שישוב לאירופה כבר באוגוסט. למרות זאת קיימת סקפטיות שהשחקן המצטיין של העונה האחרונה ישוב לאשדוד, על אף היחסים הטובים עם גרינברג.

"שחקן מצוין ואיש נהדר"

שביעות רצון גדולה בהפועל חולון מהחתמת קאליף וואייט. שובו של האקס האהוב גרמה להתרגשות גדולה בקרב אוהדי הקבוצה, ובמועדון מקווים שהדבר יבוא לידי ביטוי גם ברכישת המנויים לעונת המשחקים הקרובה.

דן שמיר ואנשי המועדון שמרו על קשר עם וואייט לכל אורך השנה וחצי האחרונות, והיה ברור להם שכשתיווצר הזדמנות הם ינסו להחזירו לקבוצה. "הוא היה אצלנו חצי עונה והפך לסוג של אגדה", אומר גורם במועדון. "הוא שיחק מדהים ואם לא היה נפצע אי אפשר לדעת איך העונה ההיא היתה נגמרת".

גם בעירוני נס ציונה, הקבוצה שבה שיחק הגארד בחצי העונה האחרונה, החמיאו לאנשי סגנית האלופה. "הם עשו החתמה מצוינת. גם שחקן מצוין וגם איש נהדר", אמרו בנס ציונה. "ברור שקאליף הציל לנו העונה. הכל השתנה מהרגע שהוא הגיע".

וואייט (משמאל). "הפך לסוג של אגדה" // צילום: לירון מולדובן

וואייט בן ה־27 עובד בימים אלה במתקן אימונים מיוחד בטמפל שבארה"ב כדי להוסיף מסת שריר ולעלות במשקל, הכל מתוך כוונה להגיע לפתיחת האימונים בכושר שיא. "בקדנציה הקודמת פה הוא עשה את כולם לידו יותר טובים. נהיה מרוצים אם הוא יראה את אותן יכולות התקפיות", סיפרו בקבוצה.

בינואר האחרון הוא חזר לשחק כדורסל בנס ציונה אחרי תקופת שיקום ממושכת שארכה כשנה, וב־19 משחקים בעונה הסדירה הוא רשם 14.6 נק' בממוצע, ובפלייאוף תרם 12.3. בחולון מעריכים ומקווים כי האנרגיות של האוהדים ושיתוף הפעולה המוצלח עם דן שמיר יגרמו לשחקן להיות אפילו טוב יותר מאשר בנס ציונה.

במקביל עושים במועדון מאמצים גדולים להשאיר חלק מהשחקנים ששיחקו בעונה שעברה. ג'ורדן המילטון דורש סכומי כסף גבוהים, ונראה כי החתמתו של עמית שמחון מסמלת כי האמריקני המצוין לא יחזור. עדיין לא ברור מה יעלה בגורלם של ג'ו אלכסנדר וטו הולוואי. טי ג'יי קליין חתום על חוזה לעונה נוספת, ואם (כצפוי) לא ימצא קבוצה באן.בי.אי הוא אמור לשוב. אם הסגולים לא יצליחו להשאיר את אלכסנדר, הם צפויים לצרף שחקן ישראלי אחר כדי לסגור את הסגל המקומי שלהם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר