"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ווייאט נחת: "מתרגש מאוד לחזור לחולון"
הגארד האמריקאי של סגנית האלופה נחת בנתב"ג: "לא נלחיץ את עצמנו בהצהרות אבל ברור שהמטרה היא לנצח כמה שיותר"
קאליף ווייאט. חזר לחולון

ווייאט נחת: "מתרגש מאוד לחזור לחולון"

הגארד האמריקאי של סגנית האלופה נחת בנתב"ג: "לא נלחיץ את עצמנו בהצהרות אבל ברור שהמטרה היא לנצח כמה שיותר"

יעקב מאיר
, עודכן

שחקני הפועל חולון ממשיכים להגיע לישראל. הערב (רביעי) נחת בנתב"ג קאליף ווייאט, שחזר לקדנציה שנייה בשורות סגנית האלופה.

"אני מתרגש מאוד לחזור ורוצה לראות כבר את חבריי לקבוצה", אמר ווייאט לאחר הנחיתה. "אני שמח לחזור ולשחק תחת דן שמיר. לא נלחיץ את עצמנו בהצהרות אבל ברור שהמטרה היא לנצח כמה שיותר משחקים ולהתקדם כמה שיותר. אני מוקיר תודה להפועל חולון על התמיכה האדירה שקיבלתי, גם מהמועדון וגם מהקהל בזמן שנפצעתי".

יצויין כי בקבוצה עדיין לא התקבלה החלטה בנוגע למצבת הזרים, אך ברור שעד תחילת העונה לא יהיו שישה זרים. קיימת אפשרות שג'ייבון פינקסטון יושאל לקבוצה אחרת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...