"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
0
{{#enabled}}{{/enabled}}
שיתוף כתבה
השמיים הם הגבול: הקופץ במוט שלא מפסיק לשבור שיאים ולהרוויח כסף
מונדו דופלנטיס כבר שבר את שיא העולם 14 פעמים, ועל הדרך מצא את השיטה המנצחת לגרוף סכומים גדולים ולמלא את חשבון הבנק שלו כמעט בכל תחרות • אז איך ולמה זה קורה? • צפו בסרטון
השמיים הם הגבול: הקופץ במוט שלא מפסיק לשבור שיאים ולהרוויח כסף
מונדו דופלנטיס כבר שבר את שיא העולם 14 פעמים, ועל הדרך מצא את השיטה המנצחת לגרוף סכומים גדולים ולמלא את חשבון הבנק שלו כמעט בכל תחרות • אז איך ולמה זה קורה? • צפו בסרטון
דופלנטיס השוודי, שמחזיק בשתי מדליות מוזהבות, הוא הקופץ במוט הגדול ביותר בכל הזמנים כאשר הוא קבע שיא של 6.30 מטרים. דופלנטיס מבצע תעלול חביב. כאשר נדמה שבכל פעם הוא יכול לשבור את שיא העולם ביותר, הוא מעלה את הרף רק ב-ס"מ אחד. בכל פעם שדופלנטיס שובר את שיא העולם הוא זוכה במענק כספי של 100,000 דולר, מה שמביא לתופעה המעניינת, שגרמה לכך שדופלנטיס שבר את השיא כל-כך הרבה פעמים. זו תופעה די מוכרת מענף הקפיצה במוט, כאשר הקופץ האגדי סרגיי בובקה שבר את שיא העולם 35 פעמים. דופלנטיס ממשיך לעשות חיל בענף כאשר הקופץ הפעיל הכי קרוב אליו במרחק נמצא בהפרש של מעל 20 ס"מ.
ארמנד דופלנטיס- רק לאחרונה שבר בפעם המי יודע כמה את השיא העולמי ל-6.30 מטר, צילום: AFP