ברצלונה חוגגת בטורקיה, אמש | צילום: רויטרס

בספרד שיבחו: "תצוגת כוח של ברצלונה לפני הקלאסיקו"

התקשורת חגגה את הניצחון הדרמטי של בארסה, שהצליחה להפוך פיגור ל-1:2 מול גלאטסראיי בטורקיה: "היא מריחה כמו אלופה" • פדרי, שהרשים עם מבצע אישי: "להשוות אותי למסי, זה םשוט משוגע"

ברצלונה העבירה אמש (שישי) הילוך נוסף בעונה שלה, כשהצליחה להפוך פיגור ל-1:2 דרמטי מול גלאטסראיי בטורקיה בשמינית גמר הליגה האירופית, בבוקר שאחרי, בקטלוניה התלהבו בעיקר מהמבצע אישי המרהיב של פדרי, שקבע שוויון דרמטי בדרך לקאמבק הגדול של האורחת.

פדרי, שהושווה ללאו מסי בעקבות השער הנהדר, הצטנע בסיום: "אני בקושי זוכר את השער שהבקעתי. רק חשבתי על לבעוט, אבל פעמיים החלטתי שלא לעשות זאת. יש לי מזל שאני לא צריך לחשוב הרבה על המגרש, המהלכים באים באופן אוטומטי. מסי כבש שערים הרבה יותר יפים ממני, להשוות אותי אליו זה משוגע".

ברצלונה חוגגת בגדול,

פייר אמריק אובמיאנג, שהשלים את המהפך, סיכם: "השער הראשון של פדרי עזר לנו לחזור למשחק. זה שער גדול, כזה שמסי יכול להבקיע. אני שמח שגם אני כבשתי. אם נמשיך ככה נוכל להגיע לגמר ולנצח".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם בכלי התקשורת התחרו מי מחמיא יותר. במארקה נכתב: "תצוגת כוח של ברצלונה לפני הקלאסיקו", כשב’ספורט’ הקטלוני נכתב: “קלאסיקה. ברצלונה של העונה כבר מריחה כמו אלופה”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...