"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טרגדיה בלתי נתפסת: אלוף אוקראינה בסמבו נהרג עם כל משפחתו

ארטם פריימנקו (16), שזכה מספר פעמים באליפות הלאומית לנוער, נהרג יחד עם הוריו, אחיו וסבתו בהפצצה הרוסית על העיר סומי, שבצפון מזרח המדינה • מדובר בספורטאי האוקראיני הרביעי, שמוצא את מותו במלחמה הקשה

,עודכן
0השמעה
ארטם פריימנקו (במרכז). טרגדיה בלתי נתפסת, צילום: מתוך פייסבוק

טרגדיה נוספת במלחמה.אלוף אוקראינה בסמבו ארטם פריימנקו, נהרג בהפצצה הכבדה שבוצעה על סומי, ביחד עם אביו, אמו, סבתו ושני אחיו, כך אישרה פדרציית הסמבו של אוקראינה (NFSU).

פריימנקו בן ה-16, שזכה מספר פעמים באליפות הלאומית לנוער, היה בין עשרות הרוגים בהפצצה הרוסית על העיר. מותו של הספורטאי הצעיר דווח בהרחבה על ידי התקשורת האוקראינית, כמו גם ה-NFSU.

העיר סומי בצפון-מזרח המדינה היא בשבועיים האחרונים מוקד לזירת קרבות אלימים במיוחד, כאשר חלק מהאזורים כבר הושמדו כליל על ידי הפגזות רוסיות. רק ביממה האחרונה, מושל סומי, דמיטרו ז'יביצקי, דיווח כי 22 בני אדם נהרגו בליל שני ושלישי (7 ו-8 במרץ), כולל אלוף הסמבו הצעיר.

על פי הערכות, כ-5,000 בני אדם הצליחו להתפנות מהאזור מוכה הגורל רק אתמול. יצוין כי מאות אזרחים נהרגו מאז החלה הפלישה לאוקראינה לפני 15 ימים, כאשר האו"ם רשם לפחות 516 מקרי מוות אך הזהיר שהנתון האמיתי והמדויק גבוה בהרבה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

פריימנקו הוא הספורטאי האוקראיני הרביעי שנהרג במלחמה, לאחר שבשבוע שעבר התברר כי הכדורגלן ויטלי סאפילו בן ה-21, ששיחק בקבוצת הנוער של קבוצת קרפטי לבוב ודמיטרו 'דימה' מרטיננקושהיה שייך לקבוצת FC Gostomel האזורית נהרגו מכתוצאה מהקרבות. כמו כן, גם ספורטאי הביאתלון יבהן מלישב (19), שהתגייס למלחמה, מצא את מותו במהלך הקרובת האיומים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר