"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא היינו ולא נהיה קבוצת ביניים

מכבי נתניה היא אמנם מועדון רומנטי, אבל צריכה לרוץ בכל שנה לאליפות • רון שחר מאמין שעם אלמוג "הנסיך" כהן והסגל החזק שבנו דראפיץ' וברדה, הקבוצה מעיר היהלומים תדבר חזק העונה

,עודכן
צילום: אלן שיבר // מסתפקים במועט, שואפים ליותר

קשה להגיד שמכבי נתניה הסבה לי גאווה בשנתיים האחרונות. אני אוהד את הקבוצה עוד מהתקופה שהיא היתה הכי טובה בארץ, עם הצגות מטורפות באצטדיון הקופסה, כששחקנים ממכבי ת"א ומבית"ר ירושלים היו מתחננים לעודד ולגדי מכנס "תהיו עדינים איתנו, לא צריך יותר מ־2".

מה שיש היום זה להסתפק במועט. שלא תבינו לא נכון, לרגע אני לא מתבאס על מה שהשגנו, אבל כן על עצם המחשבה שמסתכלים עלינו כמו על הפועל חיפה, כי לא היינו ולא נהיה קבוצת ביניים. נתניה צריכה לשחק יפה תמיד ולרוץ כל שנה לאליפות.

נתניה היא קבוצה רומנטית. את הבעלים שלנו, אייל "המלך" סגל, אני זוכר עוד בתור אוהד, וזה היופי שבכדורגל - שהבעלים עושה הכל מאהבה, למרות שאין בזה היגיון כלכלי. אלמוג "הנסיך" כהן חזר הביתה ואני מעריך את מה שהוא עשה עבור המשפחה שלו, בתקווה שיהיו לו העונה הרבה רגעי נחת מהקבוצה.

עוד מימי איציק זוהר, שחקנים שכמעט נגמרה להם הקריירה קיבלו אצלנו חיים חדשים. יש משהו במועדון הזה שמחזיר להם את החדווה והתשוקה. הפנטזיה שלי היא לראות העונה את רועי קהת עם היכולת שלו בתקופה ששיחק בק"ש. בכלל, אם סלובו וברדה, שיצטרכו לעשות התאמות לשחקנים החדשים ואולי לשנות סגנון משחק, פגעו השנה בזרים החדשים גולובארט והררה, נוכל לדבר חזק העונה.

מוחמד. שיהיה בהצלחה, אבל לא נגד נתניה // צילום: אורן בן חקון

היתה לי בעיה עם זה שעלי מוחמד עזב. אוקיי, למועדון לא היה יותר מדי מה לעשות כשהפעילו את סעיף השחרור שלך, אבל למה לבית"ר ירושלים? מילא לקבוצה גדולה יותר, לקבוצה באוסטריה, שמשם היית יכול לקפוץ מדרגה.

אם הנסיך שלנו עשה קריירה כזאת גדולה בגרמניה, גם אתה היית יכול, אבל בית"ר? בירושלים הכל זה מאניה־דפרסיה, טעות הכי קטנה או כרטיס אדום, וחלק מהקהל יכול להתהפך נגדו. עלי, אני מאחל לך שתהיה בריא ושמח, אבל תפסיד לנתניה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר