"שחקני מכבי חיפה הפנימו – אף אחד לא מעל הקבוצה"
אחרי הניצחון על הפועל תל אביב, במועדון הירוק חילקו מחמאות לצ'ארון שרי, שלא עלה בהרכב, אך כבש ושינה את המשחק: "הדיבורים סביבו רק חיזקו אותו" • גם בוגדן פלאניץ' ודולב חזיזה קיבלו שבחים על היכולת • אבו פאני המוצהב ייעדר מהדרבי
,עודכן
0השמעה
שחקני מכבי חיפהסיימו אמש (שני) את המשחק בו ניצחו את הפועל ת''א (0:2) וזכו לארוחה ביציע היהלום. נשיא המועדון יעקב שחר, שיבח אותם על הניצחון, שהגדיל את הפער מהמקום השני ל-4 נקודות ול-8 נקודות ממכבי תל אביב.
במועדון שיבחו את הקשר צ'ארון שרי, שנכנס כמחליף, כבש ושינה את המשחק. "כששרי מאופס הוא הזר הכי איכותי בליגה", החמיאו בחיפה, "כשיש סביבו דיבורים על היכולת, זה רק מחזק אותו וגורם לו להיות טוב יותר".
מלבד שרי, גם בוגדן פלאניץ' ודולב חזיזה קיבלו שבחים על יכולתם. בצוות המקצועי ציינו בפני השחקנים בעיקר את נושא הלחימה אחד עבור השני. "שיחקנו כקבוצה ולא כבודדים כפי שהיה בק"ש" אמרו בחיפה, "אף אחד לא יכול לנצח לבד. בניצחון על הפועל ת''א השחקנים חזרו להבין זאת. אף אחד לא מעל הקבוצה".
בכרמל סימנו מטרה לסיים את העונה הסדירה עם מאזן של 9 נקודות מתוך 9, על מנת להגיע לפלייאוף העליון בעמדה הטובה ביותר. המשימה הראשונה היא הדרבי מול הפועל חיפה בשבת הקרובה. הקשר מוחמד אבו פאני ייעדר עקב צבירת כרטיסים צהובים. צ'ארון שרי יפתח במקומו בהרכב, כאשר נטע לביא, ששיחק אמש בעמדה קדמית יותר, עשוי לחזור למקומו הטבעי בקישור האחורי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו