דור מיכה. עוד תיקו מאכזב לב"ש | צילום: לירון מולדובן

בהפועל ב"ש מודים: "לא משחקים ברמה של מקום ראשון"

הקבוצה של רוני לוי פספסה הזדמנות נוספת לעלות זמנית למקום הראשון בעקבות תיקו מאופס מול קרית שמונה • במועדון הסבירו: "רוקאביצה מתקשה לחזור מהפציעה וגם חסרונו של ויטור הורגש" • לא לוקחים סיכון: גוסטבו מרמנטיני צפוי לעבור השבוע סדרת בדיקות מקיפות

הפועל ב"ש סיימה אתמול (שבת) משחק שלישי ברציפות ללא ניצחון, הפעם עם 0:0 ביתי מול עירוני ק"ש. הקבוצה של רוני לוי פספסה הזדמנות נוספת לעלות זמנית למקום הראשון, אך במועדון הודו: "אנחנו לא משחקים ברמה של מקום ראשון. בתחילת העונה ידענו לקחת נקודות במשחקים כאלה, אבל ידענו שכדי להמשיך לנצח גם היכולת צריכה להשתפר".

עוד לפני המשחק, אוהדי הקבוצה בישרו על דף חדש בכל הקשור לתמיכה, עידוד, על אף היכולת המאכזבת. זה אכן קרה, אם כי בסיום שוב נשמעו קריאות "תתפטר" כלפי המאמן רוני לוי.

ב"ש בעטה 16 פעמים לשער מול ק"ש, אך רק 3 איומים הלכו למסגרת. "ניקיטה רוקאביצה מתקשה לחזור מהפציעה, רמזי ספורי היה אדיר עד כה, אבל בלי המספרים שלהם קשה לנו", הודו במועדון,  "גם החיסרון של מיגל ויטור הורגש. לא ספגנו, אבל הוא מנהיג אדיר בכל מקום וגם כובש שערים בנייחים".

בנדו ולוי. עוד אכזבה לאוסף, צילום: לירון מולדובן

בתוך כך, בב"ש לא מתכוונים לקחת סיכונים בנוגע למצבו של החלוץ גוסטבו מרמנטיני, שהגיע בחודש ינואר. השחקן יעבור סדרת בדיקות מקיפות במאמץ לפני חזרתו לאימונים. יצוין כי למרמנטיני חוזה עד תום העונה ובשנה הבאה הוא ישוב לחדרה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

הקיצוני דנילו אספרייה ספג כרטיס צהוב חמישי, שבעקבותיו ייעדר מול מכבי פ"ת הגומלין רבע גמר גביע המדינה. לעומתו, הקפטן מיגל ויטור, הבלם איאד אבו עביד והקשר מריאנו בריירו יחזרו בשבוע הבא מול הפועל ת''א.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...