"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד ניצחון של מייקל ג'ורדן

ההצלחה האדירה של "הריקוד האחרון" גררה אחריה מבול של סרטים וסדרות דוקומנטריים על ספורט • בנטפליקס עלה סרט על ההטרדות המיניות בנבחרת ההתעמלות האמריקנית, בזמן שבאמזון פריים הפיקו סדרה על לידס יונייטד

,עודכן
צילום: GettyImages // שחקני לידס חוגגים. "קחו אותנו הביתה"

עד כמה שינתה "הריקוד האחרון" את האופן שבו מתייחסות ענקיות הטלוויזיה והסטרימינג לתחום הספורט, אפשר לראות במבול סרטי הספורט שנוחת עלינו בימים אלה. אם תרצו, עוד הישג של הגדול מכולם, מייקל ג'ורדן. אמש עלה בנטפליקס ישראל הסרט הדוקומנטרי "Athlete A", המביא את סיפור ההטרדות המיניות בנבחרת ההתעמלות האמריקנית, שבסיומן נידון רופא הנבחרת לארי נסאר לחיים מאחורי סורג ובריח עד יום מותו.

הסרט מביא לראשונה בצורה מפורטת את האופן שבו כל הכוכבות האולימפיות עברו תחת ידיו של אחד האנשים המסוכנים שידע הספורט האמריקני, וחושף את המחדל העצום באיגוד ההתעמלות שם.

מי שלא נשארה מאחור והעלתה בסוף השבוע אף היא סדרת ספורט שכבר הספיקה לזכות בביקורות מעולות, היא המתחרה אמזון פריים, שהעלתה את "אל פרזידנטה" (הנשיא) - שמבוססת על האירועים האמיתיים סביב פרשת השחיתות בפיפ"א לפני חמש שנים. כזכור, בעקבות החקירה הוגשו כתבי אישום נגד תשעה בכירים בפיפ"א בגין שוחד, הטיית מכרזים לאירוח טורנירי גביע העולם בכדורגל, מרמה במתן זכויות שידור, הונאה, סחיטה והלבנת הון בשני העשורים האחרונים, בשווי כולל המוערך ב־150 מיליון דולר.

כזכור, בד בבד נפתחה חקירה גם נגד נשיא פיפ"א ספ בלאטר ונשיא אופ"א מישל פלאטיני, שהושעו לשמונה שנים. מי שאחראי לסדרה היא חברת ההפקה של "נרקוס", כך שהסגנון של הסדרה ברור והיא בנויה כסדרת פשע לא פחות מאשר כסדרת כדורגל.

בלאטר. סדרת פשע לכל דבר // צילום: אי.פי

רגע, זה עוד לא הכל. אמזון גם העלתה לאחרונה את המקבילה שלה לסדרה המצליחה של נטפליקס על קבוצת הכדורגל סנדרלנד, שזכתה להצלחה עצומה גם בישראל. אמזון ליוותה במשך שנה את לידס יונייטד, האימפריה שנפלה ורוצה לחזור לליגה הראשונה. הסדרה "קח אותנו הביתה" תשודר גם בישראל בערוץ ספורט 4 (ערוצי הספורט של צ'רלטון) החל מיום שני הקרוב.

עוד סרטים דוקומנטריים שחלקם עלו לאוויר לאחרונה וחלקם נמצאים בשלבים אחרונים של הכנה הם הסרט הדוקומנטרי על הקאמבק של שחקן הגולף טייגר וודס, הסדרה על סוף הקריירה של המתאבק המפורסם "הקברן", והסרט החדש במסגרת "30/30" של רשת ESPN על חייו של ברוס לי, ששודר לפנות בוקר בארה"ב וכבר זכה לביקורות מצוינות בקרב מי שהספיקו לצפות בו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר