"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
תופעת טבע

"הבטחנו שאם עומר אצילי מביא אליפות - אז התינוק ייקרא על שמו"

הטירוף בעיצומו: שעות ספורות לפני ההצגה בסמי עופר מול אשדוד (0:6), אוהדי מכבי חיפה ארז ובת זוגו, החליטו לקרוא לתינוק שלהם על שם מלך שערי ליגת העל • "יכול להיות שהברית והברכה בצהריים - הביאו את המזל הגדול במשחק בערב", הסבירו

, עודכן
0השמעה
עומר אצילי חוגג בסמי עופר. ילד על שמו, צילום: מאור אלקסלסי

תופעת עומר אצילי במכבי חיפה הולכת ומתרחבת. אמש (שני) הכוכב של מכבי חיפה הבקיע רביעייה, אך עוד לפני כן, יכול להיות שהברכה הגיעה לקשר ממקום אחר לגמרי.

מסתבר כי בצהרי המשחק, ארז ובת זוגו, אוהדי הקבוצה, החליטו לקרוא לתינוק שנולד להם עומר. בברית שנערכה, קרא הרב "וייקרא שמו בישראל, עומר", ומשם מיהר ארז למשחק של קבוצתו האהודה, שניצחה 0:6 את מ.ס אשדוד.

עומר, אצילי כמובן, כבש רביעייה והאב סיפר ל"ישראל היום": "כבר כאשר אשתי נכנסה להריון ועומר אצילי בא למכבי חיפה, אמרנו שאם עומר מביא אליפות אז הילד ייקרא על שמו".

אצילי חוגג. מול ההגנה של אשדוד הוא היה יכול לכבוש יותר, צילום: מאור אלקסלסי

על השאלה האם הקשר הצדיק את האמון וכבש רביעייה אמר האב המאושר: "אפשר להסתכל על זה ככה או שהברית והברכה שקיבל בצהריים הביאו מה את המזל גם בערב". לשאלה אם אפשר לפרסם את תמונת הילד עם הצעיף עליו, הבהיר האב: "מטעמי עין הרע, עדיף שלא".

עומר אצילי. יכולת שיא מול אשדוד, צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מעבר לסיפור הפיקנטי, אצילי הפך תוך שנה למשהו בלתי נתפס בקרב הקהל הירוק. "הוא מקבל מאות הודעות ובקשות לברכה במהלך השבוע, עונה בסבלנות לכולם ומשתדל להיות הכי נגיש לקהל", סיפרו בחיפה. מעניין כמה ילדים עוד ייקראו השבוע "עומר" בעיר הכרמל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר