בית"ר ירושלים נענשה במשחק ביתי ללא קהל וקנס כספי

עונש לא קל לקבוצה מהבירה, שעמדה לדין בעקבות ההתנהגות הפרועה של הקהל • גובה הקנס: 25 אלף שקל • במועדון הלינו: "אין קבוצה שנלחמת בצורה כל כך חריפה ונחושה בתופעת ההתפרעויות במגרשים" • מכבי נתניה נקנסה ב-15 אלף שקלים בשל התפרצות איש צוות כלפי שופט

אוהדי בית"ר ירושלים. בלי קהל מול נוף הגליל, צילום: מאור אלקסלסי

יום עמוס בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל. בית"ר ירושלים עמדה לדין בגין התפרעות אוהדים בשלושה מקרים שונים - במשחק נגד מכבי חיפה, נגד מ.ס. אשדוד וקריית שמונה.

בית הדין גזר על הצהובים שחורים משחק ביתי ללא קהל בפועל וקנס כספי של 25 אלף שקלים. המשמעות: הירושלמים יארחו את נוף הגליל ללא קהל.

מבית"ר נמסר כתגובה לעונש: "בית"ר ירושלים רואה בחומרה את הענישה הקשה של בית הדין הערב. אין קבוצה שנלחמת בצורה כל כך חריפה ונחושה בתופעת ההתפרעויות במגרשים ובית הדין שוב מחליט להקל ראש בנדון.

"קבוצות נענשות על תנאי, שלעיתים גם לא מופעל בעוד שאנחנו מוצאים את עצמנו סופגים שוב ושוב עונשים לא מידתיים ותמוהים.  את התופעה הנחושה יש לחסל באמצעות חוקים ותקנות לא על ידי בפגיעה בקבוצות. אנו נשקול את צעדנו הקרובים כדי שהצדק יעשה כלפי ביתר ירושלים".

אלמוג כהן, שחקנה של מכבי נתניה, עמד לדין בגין העלבת השופט אוראל גרינפלד. "העמידו אותי לדין סתם, אני הורגשתי המותקף", אמר כהן במהלך הדיון, "אני מכבד את השופטים ובשבילי להיות פה זה בושה". בית הדין התחשב בעברו הנקי של כהן והעניש אותו בהרחקה ממשחק אחד בפועל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כך או כך, נתניה נקנסה ב-15 אלף שקלים בשל התפרצות איש צוות כלפי שופט וזריקת וכוס שתייה על ידי אוהדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר