"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפרטים נחשפים: הפריצה השנייה לביתו של ערן זהבי
כחצי שנה לאחר השוד האלים בו הותקפו אשתו וילדיו של חלוץ פ.ס.וו איינדהובן, משפחת זהבי שוב נאלצת עם הטראומה • הפעם שני הפורצים שברו חלון והותירו אחריהם כאוס גדול • במשטרה מסרו כי השניים נמלטו מהזירה עם שתי עגלות גדולות • מנכ"ל פ.ס.וו הבהיר: "במועדון לא יודעים דבר על רצונו של ערן זהבי לעזוב"
ערן זהבי. שהה בדובאי בזמן הפריצה | צילום: רויטרס

הפרטים נחשפים: הפריצה השנייה לביתו של ערן זהבי

כחצי שנה לאחר השוד האלים בו הותקפו אשתו וילדיו של חלוץ פ.ס.וו איינדהובן, משפחת זהבי שוב נאלצת עם הטראומה • הפעם שני הפורצים שברו חלון והותירו אחריהם כאוס גדול • במשטרה מסרו כי השניים נמלטו מהזירה עם שתי עגלות גדולות • מנכ"ל פ.ס.וו הבהיר: "במועדון לא יודעים דבר על רצונו של ערן זהבי לעזוב"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ערן זהבי ומשפחתו שוב נאלצים להתמודד עם הטראומה. כחצי שנה לאחר השוד האלים בו הותקפו אשתו וילדיו של חלוץ פ.ס.וו איינדהובן, הלילה (בין ראשון לשני)התרחש שוד נוסף במעונו הפרטי של זהבי בהולנד, אך הפעם למרבה המזל כל משפחת זהבי שהתה בדובאי.

כזכור, מלך השערים של נבחרת ישראל, שנפצע בברכו במהלך משחק ההפסד לאוסטריה ב-13 בנובמבר, נמצא מאז בהליך שיקום יחד עם מאמן הכושר ערן שדו. לפני שבוע החליטו במשפחת זהבי לטוס לדובאי לצורך השלמת תהליך ההחלמה.

ערן זהבי. הליך שיקום בדובאי, צילום: מאור אלקסלסי

כמו בישראל, גם בהולנד מסקרים בהרחבה את הפריצה השנייה בבית משפחת זהבי. על פי הפרסומים, הפורצים שהפעם נכנסו דרך אחד החלונות בבית, עברו כמעט בכל החדרים והותירו אחריהם נזקים רבים. יצוין כי בפריצה הקודמת לפני קצת יותר מחצי שנה, הגנבים התחזו לשליחים וכך גם הצליחו להיכנס דרך הדלת הראשית, אך הפעם, כאמור שני הפורצים, נכנסו פנימה אחרי שהצליחו לשבור את אחד החלונות בבית.

עוד נודע כי המשטרה מחפשת כעת אחר שני חשודים, אך הם טרם נמצאו. ככל הנראה, על פי עדות ראיה, אחד הפורצים לבש אימונית אפורה וקפוצ'ון שחור, והשני ברח מהזירה עם מכנסיים כהים וז'קט בהיר. עוד נודע כי במהלך הבריחה, השניים נראו עם שתי עגלות, ככל הנראה על מנת להוביל את השלל.

משפחת זהבי בהרכב מלא. יעזבו את הולנד?, צילום: ריקי ג׳ובאני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

נכון לעכשיו, קשה לנבא כיצד יגיבו במשפחת זהבי לאירוע המצמרר, אם כי מנכ"ל פ.ס.וו איינדהובן, טון גרברנדס, כבר התייחס לפרסומים, שהגיעו עד להולנד, אודות האפשרות שבמשפחה יחליטו לעזוב את העיר באופן סופי. "גם אנחנו קראנו את הפרסומים האחרונים. אבל שום דבר לא ידוע לנו על זה במועדון", סיכם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...