אחרי שתי תוצאות תיקו רצופות בליגה הצרפתית, פריז סן ז'רמן חזרה למסלול הניצחונות אחרי 0:2 על חשבון מונאקו, במסגרת המחזור ה-18 בליגה המקומית.
כבר אחרי 12 דקות, השופט הצביע על הנקודה הלבנה בעקבות דריכה ברחבה של סידיבה על אנחל די מריה. אמבפה, שהגיע למאה שערי ליגה, לא ממש התקשה לדייק וקבע 0:1 זריז מול האקסית. בדקה האחרונה של המחצית הראשונה, לאו מסי הוביל את הכדור עד לרחבה ואז מצא את אמבפה שלא התקשה להכפיל את התוצאה. 0:2 לפריז סן ז'רמן.
איטליה. אינטר ניצלה את התיקו של מילאן אתמול כדי לתפוס את המקום הראשון בסרייה א' בעקבות 0:4 חלק על קליארי. הנראזורי הפסידו במהלך השבוע לריאל מדריד בליגת האלופות, אבל הלילה המשיכו עם המומנטום הנהדר בעזרת שערים של לאוטרו מרטינס (29 ו-68), שגם הספיק להחמיץ פנדל, אלכסיס סאנצ'ס (51) והקאן צ'להאנולו (66).
נאפולי הופתעה בבית 1:0 על ידי אמפולי ואיבדה את המקום השלישי לטובת אטאלנטה, שניצחה 1:2 בוורונה.
גרמניה: אחרי 14 משחקים שכללו 13 הפסדים ותיקו, גרויתר פירת' השיגה ניצחון ראשונה העונה בבונדסליגה וניצחון ביתי ראשון אי פעם בליגה הבכירה. הווארד נילסן כבש את השער ההיסטורי שהספיק לניצחון 0:1 על אוניון ברלין. באייר לברקוזן פספסה הזדמנות להתקרב לבורוסיה דורטמונד כשהובסה 5:2 על ידי איינטרכט פרנקפורט.

