אנדי מכה שנית. גלידת פינולי – רשת גלידריות איטלקית סיציליאנית בישראל - מציגה סניף חדש בהשקעה של מעל מיליון שקל. "גלידה טובה צריך לאכול כל השנה" אומר אנדי רם, שותפם של עופר פדידה וגלעד סמובסקי ברשת גלידריות פינולי אשר הושקה לראשונה בישראל לפני כשנה.
"חלק מהתרבות באיטליה היא אכילת גלידה, לפני האוכל ואחריו. היא לא נחשבת קינוח, אלא חלק מהסעודה עצמה, וכך גם אני רואה את זה פה בישראל. אין לנו חורף ממשי בישראל, ואת הגלידות הישראלים אוהבים לאכול כל השנה".
כזכור, אנדי רם, שהגיע מהמקומות הגבוהים ביותר בעולם הטניס החליט לפני כשנה שעל חלומות לא מוותרים, ופתח ביחד עם שותפיו לדרך את הגלידריה . אנחנו נעצור כאן ונשאיר לכם את מבחן הטעימה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
